Shuk 'n' Denc dnes v klubu Perpetuum

Shuk 'n' Denc dnes v klubu Perpetuum

19. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Máte rádi atmosféru „až vlhne platz“ bláznivě stříknutou úchylným průvanem, nevázanou zábavu, rajc, dobré pití a nevšední rytmy? Pokud ano, tak to máte rádi Shuk \'n\' Denc! V pátek 20.4. opět ožije tento oblíbený večírek v klubu Perpetuum a my si teď představíme výtečníky, kteří vám zahrají k poslechu i tanci…
LΞON PΛRD
Jeho minulost je zahalena tajemstvím, možná ovládá síly nadpřirozené a o jeho jménu si štěbetají už i vrabci na střeše. Nejspíš účinkoval pod jinými jmény, ale přátelé mu říkají LΞON PΛRD. Všude kam vstoupí zní éterem hudba, lidé pro něj mají slabost a tančí jakoby neexistoval zítřek. Ukáže vám disco nebe a na létajícím koberci uspořádá houseovou výpravu kolem světa. Má neomezené znalosti z hudební minulosti, současnosti i budoucnosti. Proto je tak snadné propadnout jeho kouzlu a každý mu rád otevře své srdce. Připravte se na novou kapitolu ve světě zázraků a uhranutí, přichází LΞON PΛRD.

HΛUSΛGGREGΛT
JSME. Jsme elektroničtí hudebníci. Jsme diskžokejové. Ale nejsme živí lidé složení z biologické hmoty. Ve fyzické podobě neexistujeme. Jsme program, jsme systém. Dokonalý, efektivní systém bez nákladů a s minimálně stoprocentním ziskem. Jsme hudba budoucnosti.

Naším základem je počítačový program. Program, který dle požadovaných parametrů rychlosti, žánru a síle energičnosti a jejího zabarvení, vybere muziku na online serverech. Výběr následně přímo odešle na djský pult. Tam jej míchá algoritmem přibližné náhody. Nemůže se splést. Nikdy se neplete. Nedělá chyby. Analyzuje prostor a dění kolem pomocí čidel a nanokamer a vše přizpůsobuje okolí a neustále online komunikuje se vším. Námitky proti lidskosti jsou irelevantní. Ta je naprogramována. Dokonce její stupně. Lze tak, dle nálady, vyslechnout set sterilně bezchybný, nebo lidsky zprzněný. Vše záleží na vkusu koncového klienta konzumenta. A pokud by stále někdo něco namítal proti absenci siluet postav, rádoby živých umělců, lze na přání předem zaslat recyklovatelné plastové ekofiguríny, dokonale simulující přítomnost člověka - umělce.

ELECTRONIC BITCHES

Electronic Bitches vzešly z brněnského undergroundu, vyrostly za totality a dospěly v ozvěnách cinkajících klíčů a současný kritický pohled na klubovou scénu v ČR je více a více vybuzuje k pořádání nevázaných večírků a s humorem jim vlastním představuje talentované producenty a DJe s podobným cítěním a pohledem na věc.Jsou inspirováni dobou 80.let, érou rave boomu a rapu. Nesnášejí škatulky a nedají se do nich začlenit. Pro jejich večírky je typický humor a nevázanost, kde si nikdo na nic nehraje, jejich sety jsou charakteristické velkou dávkou improvizace a atmosférou tak hustou, až vlhne plac.

22:00 ELECTRONIC BITCHES
23:00 HΛUSΛGGREGΛT
01:00 LΞON PΛRD
03:00 ELECTRONIC BITCHES

Událost na fb

Dodal: Katka Červinková, Mersey Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHUK´N´DENC

Pátek 20. 4. 2012
Vstup: 60 Kč
Vystupují:
LEON PARD, ELECTRONIC BITCHES, HΛUSΛGGREGΛT
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika