Klub Mazaný Králiček oslaví 1. naozeniny

Klub Mazaný Králiček oslaví 1. naozeniny

22. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Plzeňská klub Mazaný Králíček slaví své první narozeniny a slavit se bude v pátek i v sobotu. koukněte co Vás čeká, půjdete-li také slavit.
Oslavenci: Rok s rokem se sešel a nová verze Mazaného Králíčka slaví své první narozeniny. Není to čas určený bilancování, ale pořádné oslavě, a to hned dvouúrovňové!

Level 1, nebo chcete-li první part oslavy se odehraje v pátek 24. března v režii ostřílených průkopníků plzeňského djingu, což není nikdo jiný než djs Hoffee a LPD. Ti mazanější z Vás již vědí odkud vítr vane a vy co stále tápáte vězte, že hrát se bude hip hop, broken beats & oldskool / nuskool grooves, vše ostře kořeněné kaskadérskými kousky zmíněných djs.

Level 2, jenž je naplánován hned na den následující, tedy sobotu 25. března, bude věnován milovníkům přímočařejších rytmům, konkrétně všem podobám house music, vkusně doplněné prvky new wave, electra, neo diska nebo třeba heavy metalu, tak jak se v dnešní době na pořádný večírek sluší a patří. To vše a možná něco navíc zahrají pražští hosté djs Cubik a Face, kterým budou zdatně supportovat plzeňští Diome a N*Dee.

Zbývá již jen dodat, že vstupné je pro nás cizí slovo, startuje se vždy o deváté večer a že slavit se bude dokud bude čím. :)

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika