Report z Axe Click party

Report z Axe Click party

24. 03. 2006  |  Autor: Soula  |  Komentáře (0)
Ve čtvrtek 23. března proběhla slušně promovaná clickací A(x)kce v klubu Mecca. Se zvědavostí a menšími rozpaky jsem se nakonec rozhodl zajít na marketingovou show AXE & STYX moderovanou Leošem Marešem.
Ostatně promotéři slibovali všechno, co k dobré akci patři. Abych byl přesný, cituji ze zaslané tiskovky: „Super muzika, nejlepší DJs, kvalitní zvuk a světelná show. Že už tato hesla znáte nazpaměť? Kolik promotérů už slíbilo něco takového a nakonec skutek utek? Je však jen několik málo prostorů, kde když se něco slíbí, tak se to dodrží - a právě mezi taková místa patří pražská stálice, klub Mecca. Ve čtvrtek 23. března se zde můžete těšit na opravdovou audiovizuální show, která díky AXE dokonce zapojí i váš třetí smysl – čich.“

axe

Co se nepovedlo
Pro dychtivé, kteří by rádi věděli, zda promotéři splnili to co slibovali, odpovím dvojznačně - ano i ne. Začnu trochu negativisticky, ale to lepší si nechám raději nakonec :o) Ze slibů promoterů bohužel sešlo vesměs krátce po zahájení akce – tedy módní přehlídky značky STYX, kterou uváděl, s humorem sobě rovným Leoš Mareš. Ne že by promotéři lhali, nebo že by byl jejich záměr lidi jakkoli ošidit, ale bohužel po 5ti minutách docela solidně rozjeté přehlídky, vypadl elektrický okruh světelných efektů, jež pilně celý den připravovali osvětlovači T.N.T, F.I.S.A. a LOOX Vjs.

V jednu chvíli vypadli všechny plazmové obrazovky, prosvícená podlaha, projekce, bodovky.. prostě vše. Celou Meccu pak ozařovaly pouze boční barové osvětlení, lustry nad barem a blesky fotografů. Po chvíli se podařilo nahodit alespoň plazmovky, bohužel to však bylo vše. Projekce i dobře osvětlená show nakonec vzala tak za své až do konce přehlídky.

Co se povedlo
Mimo Leošova komentáře zachraňovala večer pohodová muzika. Audio naštěstí nevypadlo a akci slušně doprovázel Dj ORBITH a Djka E-LITE, kteří nezklamali a hrály sety, jež byly pro tuhle akci přímo ušité. Výběr modelek i modelů se taky povedl a tak se na molu (mimo velkého bratra) objevili známé tváře ze soutěží Miss či náš mistr thaiboxu. AXE modelky pamatovali na osvěžení a tak Vás po každé návštěvě toalety „osvěžili“ úsměvem a velkou dávkou nové vůně (musím podotknout že to bylo asi poprvé co byl prostor u WC kabinek „voňavý“ – a to jinak než je obvyklé :o) Po přehlídce naštěstí větší část snob-bandy i s jednou hvězdou první řady Vyvolených odešla a na akci zůstali pouze lidé, jež si přišli užít Meccu a pořádně si za tancovat. Nutno dodat, že valná většina osazenstva byly ženy a i dle přesného oka Leoše Mareše tak na jeden chromozom Y připadly 3 roštěnky :o)

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika