Vladivojně La Chia se plní letní diář

Vladivojně La Chia se plní letní diář

06. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po týdnech odpočinku a čerpání inpirace v Karibiku se hudebnice a výtvarnice Vladivojna La Chia vrací do pracovního rytmu v Česku. Čekají ji čtyři koncerty, z toho dva v Praze a návštěva talkshow novináře Honzy Dědka 7 pádů.
Povídání s Honzou Dědkem se uskuteční v pražské Malostranské besedě už ve středu 9. května. Známý publicista ji zpovídal už do magazínu Lidových novin, to ale bylo ještě před premiérou filmu Nevinnost režiséra Jana Hřebejka, k němuž Vladivojna La Chia složila úspěšný soundtrack nominovaný na Českého lva a Cenu české filmové kritiky. Řeč bude mimo jiné i o tom, proč se její první kapela jmenovala Kočičíčíči.

Už příští týden Vladivojna vyrazí s kapelou na koncert do Písku do tamní kavárny U Vavřiny. Týden na to se vrátí do Prahy, konkrétně do Klubu Kaštan a v polovině června se po čase objeví i v rodné Ostravě, zahraje na tradičním místě v Parníku. Těsně před prázdninami Vladivojna La Chia poprvé zavítá do smíchovského klubu Lucky Lucky.

Na všech čtyřech místech se její fanoušci můžou těšit na skladby z obou jejich sólových desek - Tajemství Lotopu a Bohémy a také na písničky z filmu Nevinnost.

Už za několik málo dní Vladivojna La Chia zveřejní nový videoklip k zhudebněné básni V těle z dílny mladé filmové společnosti Popojedem, která stojí i za klipem k písničce Myšlenky z kamene. "Klip to bude docela divoký a nečekaný," říká Vladivojna.

Další její klipy, muziku a také její kresby najdete na www.vladivojna.com.

Dodal: Pavel Eichler
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika