Encore Booking spouští sérii parties

Encore Booking spouští sérii parties

27. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Encore Booking spouští sérii parties, na kterých postupně představí všechny členy bookingu. Jako první pozvali britskou techno legendu Guy „Geezer“ Mcaffera, který si střihne velmi speciální set „live & decks“ společně s špičkovou bristkou djkou Rackitt.
Jak již výběr headlinerů napovídá, servírovat se bude pořádná porce techna a acid techna. Na hlavní stagi je doprovodí DJ MAREK, SPYRO (se speciálním hardcore setem), MONOTYPE, SUBGATE a NEUF. Druhá stage bude pojata jako free stylová, každý DJ předvede, co umí nejlépe, takže si nakonec každý bude moci najít něco, co ho zaujme. Party se uskuteční ve Factory Hall Harfa, kde se původně natáčeli 1. Vyvolení. Připraveno bude vše, co na správnou party patří, silný sound systém, plno světel, bary, game zone, šatna, posezení a hlavně hromada pořádný muziky.

x

GUY "GEEZER" MCAFFER / UK
Guy "Geezer" McAffer se narodil 27.5.1969. Posledních 6 let se věnuje tvorbě hudby společně s Chrisem Liberatorem, Lawrie Immersionem a D.A.V.E. the Drummerem. Geezer je spojen s acid technem od jeho počátků a během let to byl jedním z těch, kteří mu vtiskli originální londýnský punc.

Jeho tvorba se objevila na celé řadě labelů včetně těch kultovních jako Stay Up Forever, Tortured, Smitten, Eukatech, Routemaster, Intensive, Cluster, Infected, Boscaland či Bionic Orange. Mnohé z jeho tracků se již staly klasikou, jako Mad Cows on Acid, Sonic Eruptor, Sonar nebo Funky but it ain`t House.

V roce 2000 zakládá svůj první techno label R.A.W. (Ripe Analogue Waveforms), který se stal odrazovým můstkem pro vydávání jeho vlastní tvorby a rozvíjení jeho obrovského talentu. R.A.W. byl velmi vřele přijat jak party people, tak DJ`s a dokonce ho podpořil i Carl Cox během svého TV setu.

Geezer je pravidelným hostem vyhlášených londýnských klubů Trancentral či Escape from Samsara a dalších špičkových klubů po celé UK jako Atomic Jam, Havok, Samovar nebo Homegrown. Mimo to je pravidelně jezdí za svými vystoupeními po celém světě, především do Ameriky, Kanady a Venezuely a samozřejmě na všechny možné i nemožné free parties a festivaly.

RACKITT / UK
Rackitt se na taneční scéně pohybuje již celou dekádu. První seznámení s acid houseovou a rave scénou se brzy změnilo ve vášeň a tak bylo pouze otázkou času, kdy se sama začne věnovat DJingu. V roce 1996 začíná sama vystupovat na nejrůznějších free parties s několika sound systémy jako Virus, Immerson, Bedlem; to ještě předtím, než se stěhuje do Londýna, kde vystupuje na squad parties s uskupeními Underground Sound a Restless Native a její DJské jméno se již skloňuje s přívlastky talentovaná a všestranná. Její styl by se dal pojmenovat jako "Hard Edged Funky Acid Techno" a představila se s ním v klubech a na festivalech po celém Spojeném Království, ale také v zahraničí na kultovních akcích jako Input v Amsterdamu nebo Warehouse v Kanadě. Rackitt se věnuje také vlastní tvorbě a její tracky již vyšli na několika labelech včetně Maximum Minimum, R.A.W nebo Pure Noise.

Bližsí informace na www.encorebooking.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika