Technaři, Jupí.Land se blíží!

Technaři, Jupí.Land se blíží!

27. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
O narozeninách serveru Schranz.cz jsme již informovali. Pokud Vás tato akce, která se odehraje 21.4. v olomouckém klubu Envelopa zajímá, máme pro vás další informace. A pozor, ke stažení je tu set od Plüschena.
Promo: Máte chuť na pořádnou akci? Server schranz.cz vám přiváží pořádný náklad až z Rakouska. Na měsíc duben který přímo pláče po nějaké pořádné hardtechno párty, jsme se rozhodli uspořádat mejdan s DJem, který je českým i slovenským publikem velmi oblíben. S DJem, který dokáže dostat publikum do varu tak, jako to umí snad jen DJ Rush. S DJem, který ihned po svém setu neodjíždí na hotel, ale ochotně se podepisuje, fotografuje s fanoušky a má rád vodku.

Zařádit do prostorného olomouckého klubu Envelopa Dancehall na akci s názvem JUPÍ.LAND si 21.4.2006 přijede sám MARIO RANIERI!!! Spolu s ním vystoupí hvězda slovenského schranzu Tom HERAK a z Čech se představí vynikající DJ SPYRO. Dále se během večera představí Plüschen, Skullcrash, goLPe, CZScream a Fonique. Můžeme zaručit, že minimal se na Jupi.Landu hrát nebude.

Na tuto akci nemusíte moc šetřit, půjčovat si, chodit na brigádu, nebo podplácet sekuriťáky. Když stihnete přijít do 22h nebo se zaregistrujete na schranz.cz, máte možnost užít si schranzový večírek s hvězdou první velkosti za pouhých 150 Kč!! Po zbytek noci a bez registrace vás vstupné bude stát 200 Kč. A pozor, kapacita klubu je téměř neomezená:)

Abyste měli představu, jaká muzika se bude na Jupí.Landu hrát, poslechněte promo set od Plüschena.

x

Mario Ranieri
26 letý rakušák, který mimo jiné zeschranzoval hymnu svého státu se vrací zhruba po roce do Olomouce. Jeho styl bývá někdy připodobňován ke stylu DJe Rushe a jeho sety jsou uzavírány dlouhými nadšenými ovacemi, pískotem a nekonečným podepisováním se kamkoliv. Po základní škole začal vydělávat a za našetřené peníze si koupil svůj první opravdový synthetizer a časem také další příslušenství do svého studia. Jeho práce se stává profesionálnější a produkuje vlastní tracky na svých labelech Schubfaktor a Schlagwerx. Nyní patří mezi nejuznávanější rakouské producenty a produkuje inovativní desky s originálním zvukem.

Spyro
DJ Spyro je v současnosti rezidentem techno seriálu Shotgun, kde si zahrál i po boku mladého techno producenta ze Švédska Dje Slobodana či legendárního Iniga Kennedyho, ale je také rezidentam kultovního libereckého klubu Liquid, kde produkuje svou rezidentní noc Dynamic Line a jeho pozvání rádi přijmají nejen domácí techno špičky, ale také skvělí zahraniční hosté. Lukash zaznamenal mimo jiné také významný úspěch v prestižní soutěži TWM Centra DJ Champ, když ji v roce 2002 vyhrál a v roce 2004 se pak umístil na 1.mítě, jako Objev roku v Czech Dance Music Awards.

Herak
Jak se hraje schranz na Slovensku přijede předvést na Jupi.Land vycházející slovenská hvězda DJ Herák. Tohoto dje jste mohli slyšet v ČR například v pražském klubu Karlovy Lázně. V jeho rodném městě a ne jen tam je znám svým rychlým a precizním mixováním, kdy pumpuje do party people jeden "nářez" za druhým a slovo "plocha" pro něho neexistuje. Tyto pasáže vyplňuje různými efekty, scratchováním a samply různých, například hororových zvuků. Výsledek je vskutku dech beroucí a o tom se už presvedčil nejeden člověk. Pochvalně na jeho adresu se vyjádřil například i Mario Ranieri anebo Arkus P.

www.schranz.cz/jupiland-olomouc

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika