Pinkstar.cz Night párty

Pinkstar.cz Night párty

28. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na této klubovce Vás čeká hudba, kterou bude mixovat Dj P@co, ale i djs z řad Pinkstar.cz týmu. Vypadá to na další bláznivývpražský večírek v pátek 31.3.
Bláznivé promo: Znáte Pinkstar.cz? Prosím? Žádný strach, my přece víme, že jo! Kdo by o tomhle úleťáckym webíku pro mladý kluky nevěděl! A víte co? Právě pro vás jsou určeny následující informace:

Jak už tomu tak bývá, každá povedená legrace se musí jednou za čas oslavit ještě větší legrací. Pořádně se opít, zaflirtovat s nejhezčíma klukama na bárku a třeba si i hezky zašpásovat. A protože si myslíme, že na Pinkstar.cz je srandy čím dál větší kopec, rozhodli jsme pozvat Vás na náš první Pinstar.cz mejdánek do nově zrekonstruovaného klubíku Friends v Bartolomějské ulici na Starém městě.

A co Vás čeká? Super hudba, kterou pro Vás namixují jak známí DJs jejichž jména odtajníme v průběhu tohoto týdne tak i DJs z řad PINKSTAR.cz TEAMU!!! Co si takhle zatancovat na super music set od Lukýna? Zažijete super FASHION SHOW ve které půjdou za modely sexy PINK BOY´S !!! Uvidíte všechny členy PINKSTAR pěkně po hromadě !!! Budete se moci stát také jedním z nich a psát pro nás. Zažijete spoustu, ale opravdu spoustu překvapení během celé noci, při které se zaručeně nebudete nudit.

První odtajněné jméno je DJ P@co, který míchá styl tanečního a progresivního pumpingu.
p@co

Již dlouho se nevyskytla akce, pařba, mejdan, na kterém by tento nezmar taneční scény chyběl. Hudební talent v sobě objevil již ve školní kapele Broučci, kde usiloval o konkurenci, již bezpečně dlouho rozpadlým The Beatles a to hlavně Ringo Starrovi neboť jeho doménou jsou bicí nástroje. Posléze svoji závislost na hlasité hudbě přetavil v organizování večírků pro náctileté, ovlivněn hlavně DMC na Slovensku, odkud pochází.

Momentálně působí v Praze, ale se slovenskou taneční scénou je v intenzivním kontaktu a to především s Rudom Tučekom a klubem Ministry of Fun ve Zvoleně, kde je také velmi oblíbeným Djem.

V Čechách se nejdříve osmělil v Music Clubu Veltruby, kde pravidelně publiku předkládal výživnou taneční nálož. Díky tomu se začal objevovat na mhoha akcích ve středních Čechách. V tuto dobu se jeho cesta spojila s moderátorem a producentem rádia Deejay Milanem Kroužilem, se kterým již brázdili kluby po celé republice.

Vytrvalou přesnou prací a nadšením měl možnost se účastnit organizace mnoha festivalů, jako Creamfields, Carl Cox, Love Planet a Summer of Love kde měl možnost si zahrát před dvanácti tisíci lidí, což patří k jeho největším zážitkům.

Pravidelně se také objevuje jako host rádiových pořadů o taneční hudbě, včetně Dance Extravaganza, Clubmix, Dance Extasy a Numark Dance Conference, kde při jeho show zaznamenávají rekodní poslechovost.

Díky svojí nezměrné energii našel uplatnění také na after parties klubu Studio 54, kde jistě patří mezi nejoblíbenější Dje a každý druhý víkend zde pravidelně hecuje publikum, které má při cestě domů ruce stále nahoře a ještě druhý den si brouká jeho hitovky. Kdyby se uděloval titul pro největšího a nejvytrvalejšího kaliče, vyhrál by jistě.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika