Report z párty Antistatic

Report z párty Antistatic

28. 03. 2006  |  Autor: kachabusha  |  Komentáře (3)
V pátek 24. března jsem poprvé v životě vyrazila do Ostravy na party, pořádanou Sunproduction North s názvem Antistatic. Párty, jejímž headlinerem bylo Pet Duo, které jsem toužila slyšet již od říjnové Apokalypsy.
V pátek 24. března 2006 jsem poprvé v životě vyrazila do Ostravy na party, pořádanou Sunproduction North s názvem ANTISTATIC. Párty, jejímž headlinerem bylo PET DUO, které jsem toužila slyšet již od říjnové APOKALYPSY, takže tím bylo rozhodnuto, do Ostravy musím, přestože z Prahy to je přeci jenom kousek cesty. Vypravila jsem partu čtyř lidiček a naštěstí jsme vyráželi autem, tedy cesta byla fajn. Věděli jsme sice, že párty se koná v Čas Aréně, ale nebylo úplně jednoduché ji nalézt. Naštěstí nám poradili ochotní místní mladíci a natěšeni jsme vyrazili vstříc novým zážitkům.

První věc, která mě dost šokovala přišla hned po vstupu do Čas Arény, bylo zjištění, že na místě není k dispozici šatna, což jsem ještě na žádné halové akci a tím spíše takovýchto rozměrů nezažila a nevím,jak si to pořadatel představoval, protože venku je stále ještě zimní počasí. Naštěstí jsme si mohli bundy dát do kufru u auta,což ti co autem nepřijeli museli bohužel bundy a věci odložit na taneční parket,kde o ně ostatní zakopávali.

x

Na úvod jsem chtěla zjistit jak je to s nabídkou občerstvení. V hale byli k dispozici tři bary, přičemž jeden byl pod záštitou značky FRISCO. Na zbylých dvou byla k mání dle hlásající reklamy voda s 15 x vyšším obsahem kyslíku o obsahu 0,75 l za 45,- Kč, další druhy nealko nápojů, SEMTEX, pivo a další alkoholické nápoje. V suterénu byl bar s restaurací a dokonce místní klubovna, kde byl zákaz kouření, tedy bylo myšleno i na nekuřáky. Rozhodně nikoho z návštěvníků nemohla potěšit potopa, která se rozprostírala v chodbě vedoucí k toaletám a údajně i na pánských záchodech, tedy pokud jste měli potřebu toaletu navštívit, tak jste to neměli šanci zvládnout se suchými botami a pokud máte oblibu v dlouhých nohavicích, tak ani ty nezůstali suché,ale příroda si žádá své a nebylo na výběr.

To co musím rozhodně pochválit byl úžasný line-up, na kterém se pyšnila taková známá jména z české techno a schranz scény jako jsou LaDiDa, Míša Salačová, residenti Antistaticu DJ Orbith a milovaný slovenský DJ Boss, dále zde měl premiéru známý ostravský DJ Martin Gredner, plzeňský objev DJ Home a též mladý nadějný DJ Mark Horn.

Pet Duo

Teď něco více k již zmiňovanému PET DUO, světoznámé brazilské dvojce schranz DJ´s, jejichž sety nabité energií jsou vyhlášené po celém světě především vynikající technikou hraní a spoustou inovací. Kdo jsou vlastně PET DUO? Jsou to Anna Luiza Gelfei & David Merlino, pro které rok 1994 osudovým setkáním a to v klubu Hell´s, který je jednak vyhlášenou meccou brazilského undergroundu a zároveň se pro PET DUO stal kostelem, kde se konala jejich svatba. Oba dva milují velmi tvrdé techno, schranz, tedy rozhodně si nemohli vybrat příhodnější místo pro svatbu, co říkáte? V roce 1996 se rozhodli pro společné hraní ze 4 gramofonů a 2 mixů. Jako DJ´ská dvojka jsou úžasně sehraní a spontánní a David jejich sety vždy doplňuje úžasnou show, ze které čiší energie.

Atmosféru doplňovali Go Goes tanečníci a masivní světelná show, kterou zajišťovala agentura Uniqe. Nad stagí bylo jedno velké plátno a společně se 2 LCD televizory.

Co dodat, úžasní DJ´s, našláplé pulsující techno a schranz,ale dle mého názoru nevhodně zvolené prostory. A příště… třeba za brazilským DJ´ským párem PET DUO a ostatními DJ´skými techno a schranz hvězdami bude možné vyrazit někam blíže než do Ostravy, co je pozvat někdy do Prahy, to by se mi líbilo…a co Vám…..?:)

Fotoreport zde zde

3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Michael
29. 03. 2006 | 01:37:36
+0 | -0
Mne by se libilo aj keby to bolo v amerike...ale iba ak tam budes ty kasenka :}
jan
28. 03. 2006 | 19:55:43
+0 | -0
a koukal jsi smer cerny most? :-)
Karel
28. 03. 2006 | 19:53:53
+0 | -0
Já tu Ostravu hledal na plánu Prahy a nenašel jsem to :-)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika