Hip-hopové legendy The Roots přijedou do Prahy

Hip-hopové legendy The Roots přijedou do Prahy

27. 05. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pokud jde o škatulky, spadají The Roots kamsi pod značku „hip hop/neo soul“. Protože jsou jim škatulky těsné, často a rádi překračují hranice různých žánrů, včetně jazzu, funku, rocku a mnoha dalších. Kapela původem z Filadelfie se na hudební scéně pohybuje už od roku 1987.
Tehdy byli její členové přehlíženi spíše jako outsideři, avšak postupně pečlivě vybudovali pověst The Roots až do dnešních takřka nebeských hiphopových výšin. Jejich zatím poslední album, Undun (2011, Def Jam Records) právě otřásá hitparádami a představuje The Roots společně s dalšími umělci, jako jsou Big K.R.I.T., Dice Raw nebo P.O.R.N. Jejich skladby bývají vždy politicky uvědomělé a rozebírají násilí, zločin, chudobu, zbraně a drogy a snad i optimističtější výhledy na lepší zítřky.



The Roots v minulosti spolupracovali s mnoha oslavovanými jmény hudebního průmyslu, jako jsou například Erykah Badu, Jill Scott, Mos Def, Saigon, John Legend, Al Green, Joshua Redman, Shakira a Jennifer Hudson.

“The Roots jsou známí naprosto dokonalými živými koncerty, které jsou považovány za to nejlepší v tomto žánru, takže Praha se má určitě na co těšit!“ sdělil nám jeden ze zástupců promotérské agentury Fource Entertainment.

Facebook

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: THE ROOTS

Úterý 7. 8. 2012
Vstup: 620 Kč
Vystupují:
The Roots
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika