Report z Climaxu

Report z Climaxu

29. 03. 2006  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Po vypečené akci Connect2Foundation v Roxy jsem si v tomto prostoru vybrala další a neméně dobře vyhlížející akci Climax s Justinem Robertsonem, takže se mi v sobotu poštěstilo slyšet ho poprvé jinak než z cd v přehrávači.
Po vypečené akci Connect2Foundation v Roxy jsem si v tomto prostoru vybrala další a neméně dobře vyhlížející akci - Climax s Justinem Robertsonem. Přestože jsem druhý den musela do práce, nechtěla jsem si nechat Justinův set už poněkolikáté ujít. Takže se mi tuto sobotu poštěstilo slyšet ho poprvé jinak než z cd v přehrávači.

Do Roxy jsem spěchala rovnou z práce, takže jsem na místo dorazila někdy kolem 23 hodiny. V tu dobu byla Roxy poloprázdná, na parketu křepčilo jen pár rozdováděných cizinců a jejich taneční kreace bylo opravdu veselé sledovat. V těchto chvílích nás rozehřívala a rozvlňovala nám boky svým houseovým setem E-lite, kterou o půlnoci vystřídal Chris Sadler. Nutno dodat, že během té hodiny se Roxy zcela zaplnila a vše žačalo žít jak je zvykem na každé zdejší víkendové akci.

climax

K Chrisovu setu nemám v podstatě ani co říci, jelikož vždy vím co mě „čeká“. A to v dobrém slova smyslu. Zatím se mi nestalo (a že na party chodím už nějaký pátek), že by mě Chrisův set jednou jedinkrát nudil, hudebně mi nesedl, nebo mě nechal klidnou. Je pro mě zárukou, že i kdybych byla naprosto fyzicky „vysátá“ vždycky ze sebe nějaký zbytek energie dostanu a půjdu pařit.

V jednu hodinu ranní, když už jsme byli všichni řádně rozdovádění dorazil, přesný jako švýcarské hodinky, Justin Robertson. Jeho set byl pro mě něčím naprosto novým, nevídaným (nebo lépe řečeno neslýchaným) ale fantastickým. Co skladba, to jiný styl, ale vše do sebe skvěle zakomponované. Celá Roxy pařila s úsměvem na rtech a davem se nesly samé superlativy. Ke skvělé atmosféře přispěla i spousta setkání se starými „pařmeny“ a známými, které jsem už delší dobu neviděla, protože už vlastně ani nikam moc nechodí (můj osobní název pro ně je zdědkovatělci).

climax

Justinův set si dle mého zaslouží pojmenovat přídavným jménem úchvatný. Jen bych se vůbec nezlobila, kdyby byl ještě o něco delší. Při odchodu si Justin pokecal s fanoušky, vyfotil se s nimi a působil pohodovým, spokojeným a nenamyšleným dojmem. Celá Roxy mu taky dala pořádně najevo, jak se jí to líbilo.

Climax s Justinem Robertsonem

Po odchodu Justina jsme všichni nadále pokračovali v rozjeté zábavě, tentokrát opět s Chrisem Sadlerem, kterého pak k ránu ještě znovu vystřídala a zakončila E-lite. Já ovšem musela pomalu ale jistě Roxy opustit s představou, že za pár hodin jdu do práce a i když je závist ošklivá vlastnost, neubránila jsem se jí a těm, na které doma čekala postel, ve které budou moci setrvat jak dlouho se jim bude chtít, jsem maličko záviděla. Každopádně jsem nelitovala a celé akci vytýkám jen změnu času ze zimního na letní, která nás okradla o hodinu na skvělé party.

Acidův fotoreport z Climacu zde a fotoreport od kviki zde


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika