Grimes se na podzim vrací do Prahy

Grimes se na podzim vrací do Prahy

19. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Claire Boucher, rodilá Kanaďanka z Vancouveru vystupující pod uměleckým jménem Grimes přijede na podzim do Prahy: na příval digitálních emocí se můžeme těšit 21. listopadu v Lucerna Music Baru!
Její dětsky naivní hlásek smíšený s mnoha elektronickými souzvuky syntetických kláves ji vynesl do popředí současné elektronické a elektro-popové scény. Grimes se těší své popularitě i díky tomu, že svá první alba umístila volně ke stažení na internet.

Grimes, která se přes deset let věnovala baletu a tanci, bývá často přirovnávána k Björk. Její skladby jsou tajemné, experimentální a lákavé. V Praze už tato mladá Kanaďanka jednou vystoupila, a to sice v rámci Electronic Beats festivalu v Divadle Archa. Média i návštěvníci tehdy z mnoha účastníků vychvalovali právě ji.



„Grimes je skvělá – líbí se nám její experimentální digitální svět a její nadšení pro hudbu a umění celkově. Jeden fanoušek její hudbu popsal trefně, když řekl, že pokud by na zemi zaútočili mimozemšťané a chtěli ji vyplenit, zachránila by nás právě Grimes, jejíž hudbu by si zelení mužíci jistě zamilovali (smích). Moc se na ní těšíme, českým divákům již učarovala, takže je to dvojnásob očekávaný návrat,“
vyjádřil se ke koncertu jeden z pořadatelů.

Grimes vystoupí v pražském Lucerna Music Baru ve středu, 21. listopadu!

www.grimesmusic.com/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GRIMES (ZRUŠENO)

Středa 21. 11. 2012
Vstup: 395 Kč
Vystupují:
GRIMES (CAN)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika