Sunstorm: Tvrdé techno v Olomouci

Sunstorm: Tvrdé techno v Olomouci

02. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (5)
Máte rádi opravdu hutné a drsné techno? Líbilo se Vám na Sunstorm openair? Tak právě pro Vás pořadatelé této úspěšné akce připravili indoorovou verzi.
Za Indoor Sunstormem stojí velký hlad po akci tohoto druhu na střední Moravě, nicméně line-upem a provedením si troufá oslovit i ty nejnáročnější návštěvníky parties z celé republiky.

Jako tahoun této dlouhé noci byl nominován: spolutvůrce desek Marca Baileyho, druhý nejlepší belgický dj, výborný producent a bavič, který se navíc představí ve své české premiéře, dj REDHEAD. Ve svém live vystoupení mu bude sekundovat absolutní objev, ne náhodou označovaný jako druhý Surgeon, autor svého vlastního osobitého techno zvuku, který díky pořadatelskému šumu chyběl na legendární Citadele - zástupce drsné severské techno země Švédska- GROVSKOPA. Pro fanoušky opravdu husté zábavy připravili pořadatelé lahůdku z Německa - velmi mladého, ale maximálně talentovaného „řezníka“ SVENA WITTEKINDA, který již dokázal českým masérům a masérkám na party Apokalypsa, jak si představuje opravdový zvukový terror. Ve stejném duchu se hudba ponese i po nástupu zvukového bijce OGIho, který má v plánu předvést návštěvníkům jeho pojetí stimulujícího pumping hard techna, přímo ze srdce Chorvatska. Od našich slovenských bratrů k nám zavítá bezesporu nejrespektovanější dj a producent, který si v poklidu razí cestu i do vod mezinárodních bookingů - spolehlivý pařmen a odvázaný techno milec dj BOSS. Česko se pochlubí s úspěšným a stále více se prosazujícím duem SOUTHEAST s jejich aktuálním live vystoupením, které propojuje svižné pumpin techno beaty s euforickými melodiemi. Dále se představí „Miss“ hard techno lady- MICHAELA SALAČOVÁ , která si po mnoha zkušenostech, které nasbírala během svých zahraničních vystoupení, již troufne nadchnout i opravdové techno hooligans.Tvůrce této party bude reprezentovat mozek středomoravské techno scény a aktivní tvůrce dění na moravské taneční scéně - milovník melodického techna a rozzářeného parketu MICHAEL SCUBERMAN. Line-up na hlavní stagi doplní ze žďárských vrchů a hájů, hlavní postava úspěšné agentury mosp.info dj ZYGY.

Druhá stage této párty, kterou si vzal pod hlavičku další z autorů této party dj a producent Leo Lycra, se ponese v duchu zvuku, který jemu a mnohým dalším učaroval- feeling progressive houseu, husí kůži nahánějící electro a euforie vocal houseu.Tyto pocity se pokusí spojit mimo stage manažera, také brněnský houseový „educator“ a znalec Andrea Fiorino, olomoucký „most wanted“ dj Wolscha a samozřejmě olomoučtí velikání Boca juniors team Cordy + Estez. Tomuto dění bude ve stylu hara-kiri mix sekundovat djská legenda Hatori Hanso osobně.

Navíc: Renomovaná fima „4AMISU“ hodlá pojmout Sunstorm jako svůj mega show room a hodlá ukázat, co vše jejich team dokáže vykouzlit se světly a zvukem. 25 kW sound systému L´Acoustic, 20 světelných hlav, 4x mega strobo, 4x blinder (velké ozařující světlo), 2 Syntetic snow machine, megabublinkovač, laser 2W - vše dokonale synchronizované a reagující na aktuální atmosféru. Pro návštěvníky bude připravena speciální chill out stage s lehátky, videoprojekcí a barem. „DISCRET ZONE“- jako jeden z prvních se rozhodl Sunstorm team představit v ČR hit minuloročních magaperties v UK- bude připraveno speciální zázemí s lůžky a intimní atmosférou pro páry, kteří svoji chuť, být si víc než blíže, již neumí ovládnout. Sexy house stage se stane pro tuto noc opravdu sexy, neboť Vaše oblíbené drinky Vám budou nalévat Topless barmanky (nahoře bez). Videoprojekce z dílny Cube Vision. Vychytané dekorace opět představí duo Clubdesign67. Performance, Go-Go, Mcing, mísy s ovocem a mnoho dalšího jako překvapení. After party: U-Club: Haana, Dixent, Rawent, Proovan

sunstorm

www.sunstorm-openair.com

5 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

20. 06. 2006 | 07:51:51
+0 | -0
Byla to výtečná akcička,az na to ze si vůbec nepamatuji Redheada, ale ostatní Djs super, obvzláště Miša Salačová se vytáhla.Tak zatím na další akci Frost
hejla
04. 04. 2006 | 00:39:46
+0 | -0
aspoň je z čeho vybírat! já mám jasno :)
lada
03. 04. 2006 | 15:54:49
+0 | -0
no je tu pruser ten kveten... asi poslu nohu tam, ruku tam, ale hlavu na sunstorm .-))
beavis
03. 04. 2006 | 14:35:35
+0 | -0
jj je to škoda že se promotéři nedokážou domluvit aby se jim akce nepřekrývaly...


03. 04. 2006 | 13:14:20
+0 | -0
hmm, zrovna kdyz je v praze pvd :(
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika