Koncert Hadouken zachráněn

Koncert Hadouken zachráněn

21. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jak jsme vás již informovali, pražský koncert Hadouken se uskuteční, se vstupenkou na RfP dokonce jen za dvě stovky. Britská kapela, která měl být 30.června jedním z headlinerů zkrachovalého Prague City Festivalu, vystoupí v Praze v původním termínu.
Díky společnému úsilí Rock for People, D Smack U Promotion a Lucerna Music Baru, se podařili koncert Hadouken zachránit a splnit sen mnoha jejich natěšených fanoušků. Koncert se uskuteční v Lucerna Music Baru 30.června od 18:30, kdy se otevře klub, aby ve 20:00 kapela nastoupila na pódium. „Je to nejúžasnější, nejnepředstavitelnější a nejnezničitelnější nová kapela na světě“ chválil debutové album Music For An Accelerated Culture britský hudební server NME. Po druhém albu For The Masses kapela letos připravuje na labelu The Ministry of Sound k vydání své třetí album, ke kterému čerstvě vypustila singl Bad Signal. Průvodní video k songu je k vidění níže:



Prvních 100 fanoušků, kteří si vstupenku na koncert zakoupí na předprodejním portále Ticketsforpeople a bude mít zároveň zakoupenou platnou vstupenku na letošní festival Rock for People, zaplatí za vstupenku na koncert Hadouken pouhých 200 Kč, zbývající vstupenky budou k dispozici za 300 Kč + poplatky. V pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku.

www.hadouken.com

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: HADOUKEN

Sobota 30. 6. 2012
Vstup: 200 - 300 Kč
Vystupují:
Hadouken
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika