Dance Awards očima odborníků

Dance Awards očima odborníků

02. 04. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (11)
Jelikož anketa dance awards je plná rozporů, nedalo nám nezeptat se samotných promotérů, djs a PR managerů, co si o anketě myslí a co pro ně znamená.
Robin Mikušiak (Free Productions)
Podle mě je pěkné, že má vůbec někdo chuť cokoliv dělat a tudíž i tuhle anketu. Na druhou stranu tomu nepřikládám absolutně žádný důraz. Pokud máme my jako Free Production 28 hlasů na sedmém místě, stačilo by mi, abych přemluvil 15 lidí k zaslání dotazníku a rázem bychom byli třeba třetí. No a to bych si připadal jako blbec:-) Dokonce neznám nikoho, kdo by v anketě hlasoval. Hlasuje strašně málo lidí, takže je to dle mého neobjektivní

Vectif (Radost FX)
Jako každý rok jsem poněkud rozpačitý. Chybí mi profesionálnější přístup.

Jsou výsledky objektivní? To asi úplně ne. Celá anketa je při troše píle a dobré vůle poměrně snadno zmanipulovatelná a tak některé výsledky vzbuzují pouze úsměv. Tak samozřejmě bych raději viděl Radost FX na vyšších příčkách, ale bohužel se opět ukázalo, že většina našich návštěvníků se podobných anket vůbec neúčastní. Na druhou stranu jsem rád za poměrně slušné umístění Plastique. V podstatě mě výsledky na předních místech nijak nepřekvapily a až na některé výjimky se s nimi shoduji. Samozřejmě nás všechny trochu zaskočila kategorie objev roku, ale to je přesně to, o čem jsem hovořil výše. Je to spíše legrace, nicméně to celkový dojem z ankety poněkud snižuje.

Přináší scéně něco tato anketa? Určitě. Je dobře, že je, navíc je tu snaha vše do budoucna řešit lépe, takže nezbývá, než fandit. Já osobně bych uvítal ještě jednu anketu, které by se účastnili pouze odborníci.

Pavel Tesař (Mersey)
Je důležité mít takový oficiální žebříček, ceny vystihují, co se děje na našem tanečním trhu. DA na mě působí dobře, výsledky nás potěšily. Výsledky jsou objektivní, Summer Of Love i Lucca si prvenství zaslouží. Jen mě trošku zarazil Michael C - nevím jak se takový newcomer dostane třeba před Ladidu a tak.Ale jinak proti němu nic nemám. Také jsem mysle, že Orbith bude 2-3.

(tento názor si nepřál uvést jméno autora)
Je to každý rok stejné. A jestli se určuje DJ č. 1 podle 409 hlasů z celé ČR, tak je to směšná fraška. Navíc hláška o vyřazení hlasů, které očividně vypadají jako podvodné, nesvědčí moc o regulernosti soutěže.

Michal Rejzek (D smack U)
Co si myslim o cenach Dance Awards 2005? Myslím si, že těch anket je příliš a začíná mě trochu unavovat vyplňovat a sledovat všechny ty anděly, žebříky a ceny každého hudebního plátku či serveru. Ale venku je už jaro a možná je to tou jarní únavou.

DA na mě působí vcelku pozitivně. Samozřejmě v některých kategiriích jsem hlasoval jinak, ale proto se ty ankety dělají. Je to sběr různých názorů od různých lidí.

Jsou vysledky objektivni? Objektivni? Nevím co to slovo znamená. Pravda neexistuje a co se může zdát objektivní mně z jiného pohledu vypadá jako čistě subjektivní názor. Pro mně ty výsledky objektivní jsou, i kdyby někdo obíhal počítače. Ten člověk má přinejmenším tuze rád sám sebe a to přece taky není špatný, když vás má aspoň někdo rád :-)

Je něco s čím jsi v letošním udílení nespokojeny? Není. I když já hodnotím některé věci jinak, chápu nebo se alespoň snažím pochopit důvody proč výsledky nakonec dopadly tak, jak dopadly. Možná mně malinko mrzí, že jsme národ poměrně konzervativní a hlavně na rozdíl od jiných zemí je to tu hodně stylem "já na bráchu, brácha na mě", takže začínám mít strach, že i v době, kdy půjdu do důchodu budou v anketách nejpopulárnější kluby, které byly "in" za mého mládí, ačkoliv pár šikovných lidí vybudovalo v poslední době rozhodně lepší kluby.

Je něco s čím jsi vůbec nepočítal? Nepočítal jsem s tím, že se podaří letošní koncert Depeche Mode umístit na třetí místo v kategorii Koncert roku 2005

Prináší scéně něco tato anketa? Určitě ano..Myslím si, že je to určitě nějaká zpětná vazba pro všechny zainteresované. Minimálně přináší tahle anketa scéně téma pro další vášnivou diskuzi o smyslu a objektivitě této ankety.

Emanuel Yasna (Sunproduction)
Ruka ruku myje Coca Cola s anketou co se nejvíc pije a Mc Donalds co bude všem chutnat v novém roce. Tuto anketu jsem otevřel nyní, abych si sčetl hlasy na jednu sekci, a max. 2300? To je vývar na výsledek celého roku. Z toho 20% po obdržení emailu prosím pošli mi hlas a mi Vám taky. Fakin! nebudu píchat do vosího hnízda, 40% prskalů, kteří prskají a pořad stejná jména důležité je si zaprskat, zbytek jsou ti kteří si ve svém spěchu udělali chvilku a ti kteří na party ještě nemůžou a tak hlasují aby byli součástí něčeho. Můžu komentovat ze svého okolí, 6 lidí kteří mají 13 a ptají se kde by mohli hlasovat pro dj. světa Tiesto, no coment! Jak někdo muže vypisovat anketu o elektronické hudbě a označí hnus roku samotný styl elektronické scény viz schranz. Ti co mají rádi tvrdé techno taky neříkají že trance je o ničem, ( Já zapomněl !!! že všechno je kvalitní ale schranz ne). Vše má stejnou strukturu, je na každém, jakou formu seskládání si kdo vybere. Jak může mít anketa význam když republika je malinko rozdělena. Můj názor je ten, že tahle anketa muže ovlivnit maximálně soutěžící pro jejich lepší pocit a jak přitvrdit na své ceně a ukázat že můžou být 10x rychlejší než euro inflace.

A že jsem kritický… jsou zde věci, které se nesnažím ani v nejmenším rozpitvat, prostě se mi to nelibí. Pokud chceme někoho na line up, chodíme s Fuzzym mezi lidi v daném regionu a snažíme se naslouchat a ne že si pozveme výherce ankety, která jako by nebyla z teto republiky, protože jsme na Moravě.

11 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Patrik - infoparty.pl
03. 04. 2006 | 18:20:48
+0 | -0
Osobni dj tonez neznam, ale protoze jsem s nim delal interview pro nas infoparty.pl, kdyz tady hral v Lodzi tak my vase nazory prijdou moc velike.Hral zde po boku Dimitrie Siliakus a byl to zajimavi nadupany vecer. V radost fx jsem byl a nehral electro, caly co bylo vecer a trance hral dobre a cisty. Cesky dj moc neznam a Burian moc dobry. Pro me je tonez kvalita dj. Omlouvam se za svou cestinu, ale jsem v cz neceli rok.
beavis
03. 04. 2006 | 16:08:31
+0 | -0
áááááá objev roku se nám vyjádřil v guestbooku

http://www.djtonez.com/guestbook.php



tak to je absolutní debil...

Leni
03. 04. 2006 | 15:53:50
+0 | -0
ja ho slisela v radosti.. no des, trapas a ostuda :-)
luky
03. 04. 2006 | 14:57:53
+0 | -0
teda poslechněte si ty jeho sety... :-( ten vypadá že hraje tak tejden...
renda
03. 04. 2006 | 14:46:22
+0 | -0
tak tak.. me dostala ta jeho kampan (nebo spis lobbing) na libimseti .-))
beavis
03. 04. 2006 | 14:30:03
+0 | -0
fakt funny jak pořád promazává ten guestbook a pak si tam vždy napíše něco jako "jsi jednička Tonezi a výhru si oprávněně zasloužíš"



ENJOY :)



http://www.djtonez.com/guestbook.php


03. 04. 2006 | 12:26:05
+0 | -0
a podvod roku vyhrává... k malému překvapení je to anketa dance awards...
Martina
03. 04. 2006 | 09:33:31
+0 | -0
to ozzby - koukam ze uz i na xchatu Tonez mazal :o)))
ozzby
03. 04. 2006 | 09:20:22
+0 | -0
doporucuju zkouknouty tyhle dve fotky :-)) http://img.xchat.centrum.cz/images/other/6/57/2698576/942215_1125867697.jpg



http://img.xchat.centrum.cz/images/other/6/57/2698576/942213_1125867615.jpg
Beavis
02. 04. 2006 | 23:11:11
+0 | -0
všimli jste si toho jak objev roku smazal z internetu všechno info o sobě a i svůj guestbuk? :-)



škoda, je to mo slaďoučkej teploušek :o)
petr
02. 04. 2006 | 21:20:30
+0 | -0
myslim že kdyby ten formulář nebyl na 5 obrazovek určitě by hlasovalo víc lidí...
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika