Vladivojně La Chia má nový klip

Vladivojně La Chia má nový klip

28. 06. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejnovější klip hudebnice a výtvarnice Vladivojny La Chia jistě vzbudí pozdvižení. O nahotu v něm není nouze. Jediná žena, která v elektrizujícím a sexy klipu na skladbu V těle zůstává oblečená, je svérázná zpěvačka a skladatelka.
„Klip je hodně výtvarný, tělesný a v závěru možná lehce šokující. Asi čtyřicet mladých žen tam prožilo svůj orgasmus,“ říká o snímku filmaře Jana Chramosty Vladivojna La Chia.

Po nominaci na Cenu České filmové kritiky a na Českého lva za nejlepší filmovou hudbu k Hřebejkově Nevinnosti originální a nezařaditelná hudebnice Vladivojna La Chia své posluchače zahrnuje skladbami z aktuálního „bohémského alba“. A od Nevinnosti je jen krůček ke skandálům.

O jeden si říká nový videoklip V těle, který diváky posadí do židle, některé možná i lehce červené studem. V klipu se to jen hemží nahými krásnými ženami, oslavuje totiž přirozenost, ženskost a krásu. Janu Chramostovi se v něm podařilo Vladivojninu divokost a něhu převést do obrazové podoby. Podívejte se na něj sami a uvidíte, zda Vás bude fascinovat, nebo zda se přidáte na stranu puristů, kteří nezvládnou větší než malé množství ženských předností.



Album Bohémy z roku 2011 je jejím druhou sólovou deskou po zmrazení kapely Banana. V roce 2009 vydala debut Tajemství Lotopu.

Další Vladivojniny klipy, muziku a také její kresby najdete na www.vladivojna.com.

Dodal: Pavel Eichler
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika