V pořadu Radia 1 se představí Real Transported Man

V pořadu Radia 1 se představí Real Transported Man

01. 07. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V úterý 3. července ve 22:00 Radio 1 odvysílá záznam koncertu domácího projektu Real Transported Man. Ten je soustředěn kolem hudebníka a producenta Richarda Tauchmana, kterému na podzim roku 2011 pod značkou Quazi Delict records vyšlo debutové album nazvané \"Time 2 Share\". Album bylo pokřtěno v rámci loňského vystoupení projektu v pražském klubu Roxy, ze kterého pochází záznam.
Album "Time 2 Share" osciluje na pomezí autonomic, drum and bass, atmosférického dubstepu a příbuzných žánrů. Roli koproducenta v tvorbě projektu Real Transported Man dlouhodobě hraje moderátor Radia 1 Josef Sedloň, se kterým Richard příležitostně tvoří vedlejší projekt Uncless. Provedení obalu se zhostil Jan Gregar a dotažení zvukového designu skladeb je zásluhou Matouše Godíka, který celé album také masteroval.

Na koncertě projekt doplnili hosté z alba Time 2 Share – Linda Hammelová aka Lindee, Lenka Dusilová, Jock The Lock, dále se přidal virtuózní bubeník Tom Herian aka Drama Jacque, flétnista Radimo a MC Vaant (Alef Zero).

ZÁZNAM KONCERTU REAL TRANSPORTED MAN RADIO 1 ODVYSÍLÁ V ÚTERÝ 3. ČERVENCE 2012 VE 22:00 V RÁMCI POŘADU RADIO 1 ON STAGE.

realtransportedman.tumblr.com/

Dodal: Klára Vlková, Radio 1
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika