La Troya Asesina v Mecce

La Troya Asesina v Mecce

05. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tuto sobotu na Vás v Mecce čeká La Troya Asesina, na kterou pořadatelé přivezou nejslavnějšího performera na Ibize, Babyho Marcela.
Promo: Když se řekne „legenda taneční scény“, většina lidí si představí postaršího, z náročného party života již lehce sešlého pána, který za gramofony či CD přehrávači pouští jednu skladbu za druhou – prostě DJe. Baby Marcelo bezpochyby takovou legendou je, a přestože není DJ, o jeho vystoupení se přeplácejí promotéři po celém světě. Tak kdo je tedy Baby Marcelo?

V první řadě je žijící ikonou ostrova, postavou, kterou na poznává každý – nakonec není náhodou, že jako jeden z mála spolupracuje s oběma konkurenčními maxikluby – Space i Amnesií. Ani jeden si nemůže dovolit jej postrádat. Zpívající šílenec, u nějž je ještě mnohem hůře rozeznatelné pohlaví než třeba u Marylina Masona, v neuvěřitelných převlecích mění během pár vteřin rozjetou party v Dantovo peklo.

Baby Marcelo vystudoval mimické herectví a dlouho působil jako klasický mim. Zároveň v Římské opeře vystupoval jako tenor a spolupracoval dokonce s legendárním Francem Zeffirellim. Poté ale přišla osudová změna a Marcelo objevil svět party a taneční hudby, který okamžitě dobyl. Skutečně – nečekejte srdceryvný příběh o chlapci protloukajícím se po Ibize – Marcelo zkrátka přijel, ukázal co umí a od té chvíle je hvězda. Dnes má na kontě řadu singlů, které vydává střídavě u Universal Music, Warner Music a Virgin Rec., je hvězdou La Troya Asesina a pravidelně vystupuje sólově jak na party a festivalech po celém světě, tak i jako doprovod hvězd jako Kylie Minogue.

baby marcelo
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika