Podívejte se na videoset z červencového Seedu

Podívejte se na videoset z červencového Seedu

07. 08. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Parta kolem pražského cosmic/kraut/avant/synth/ritual/dark/electronica mejdanu Seed se během tohoto léta vypravila na menší turné po naší vlasti. Úplně naposledy byla rezidentní trojka djů (V!, Not_me a Mike. H) stojící za tímto večírkem zatím k vidění 27. července na Letní filmové škole v Uherském Hradišti.
O den později se na jeden večer nastěhovala do znovuotevřeného brněnského prostoru Kabinet Múz. Tam jako speciální host vystoupil kromě pražské trojice ještě do Brna zavátý Spaceboss.

V Múze se začínalo, jak už bývá na Seedu zvykem, hodně zvolna, abstraktně, poslechově a kosmicky. V přímé úměře k zaplněnosti klubu se ale o něco zvýšilo i BMP pouštěných skladeb a kdo by čekal, že v rozpáleném prázdninovém Brně ten večer nezůstala ani noha, ten slušně přestřelil. V Múze to žilo a tenhle nový prostor s dobrým zvukem, fajn obsluhou a návštěvníky, kteří evidentně věděli na co přišli a nebombardovali DJe nesmyslnými žádostmi, má všechny předpoklady k tomu, dostat se mezi ty nejlepší brněnské kluby.

Něco málo z atmosféry červencového Seedu ochutnejte v zhruba osmdesátiminutovém videosetu, jenž pro vás zaznamenala spaceboss.net TV.

 
http://www.facebook.com/seed.party

Dodal: Petr Spaceboss
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika