Prapodivný tech N9NE míří do Prahy

Prapodivný tech N9NE míří do Prahy

21. 08. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Velevážené publikum, vaše uslyší, co ještě neslyšeli. 20. listopadu přijíždí do pražského Lucerna Music Baru rapper Tech N9ne, dost možná největší ikona nezávislého hiphopu všech dob.
Je vám to trochu divný? On totiž Tech N9ne divnej je, takže to by sedělo. Kdo to je, co má za sebou? Vydává si desky na svým divným labelu Strange Music. Je nezávislej, je underground, je ujetej, je divnej. Přesto prodal během své kariéry více jak milion desek. Má na kontě 5 number 1 nezávislých alb V ŘADĚ. Každý, kdo před spaním nevytváří jeskynní malby zná jeho desky: Absolute Power, Everready, Killer a K.O.D. Co se u ale povedlo s tou aktuálně poslední i tak nechá padat brady: All 6's And 7's vstoupilo do hitparád jak rozlobený nosorožec. Billboard Independent Chart? Číslo 1. Billboard Rap Chart? Číslo 1. Billboard Top 200 Chart? Číslo 4. Hosté? Busta Rhymes, B.o.B., Snoop Dogg, Chino Moreno a Stephen Carpenter z kapely Deftones, Kendrick Lamar, Yelawolf, Twista, T-Pain a ukvičený Lil Wayne. Co je to za divnýho týpka? Vždyť to nejsou ani All Stars. Kolik musel mít prachů, aby dal dokupy takovýhle Dream Team? Divný. Navíc koncertuje tak moc, až je to divný. Na gauči se rozhodně nefláká. Obvyklá kvóta zní: 200 koncertů za rok. Nedávno to ale promáknul na ještě úplně jiný level s rekordní šňůrou Hostile Takeover Tour. Rozuměj 96 konciků během 105 dní! Divný, že tohle někdo vůbec přežije, natož aby to bylo dobrý. Pokud se tedy chceme bavit o největších dříčích v rapu, měl bych tady jednoho žhavého kandidáta. Kapitolou na samostatnou knihu je jeho ikoničnost. Fanatismus, jaký v lidech jeho muzika probouzí a s jakou jdou po čemkoliv s jeho jménem – od desek po merch...

Celý tenhle balíček vlastností jménem Tech N9ne tedy v úterý 20.11. přijíždí poprvý do Prahy. A jen abychom si rozuměli, jak výjimečná událost se chystá: v kolonce věk má Tech N9ne číslovku 40 a pro většinu evropských fans to bude první šance, jak ho vidět naživo. Jediný, co by teď bylo divný, kdybyste si tuhle super událost nechali ujít.

www.musicbar.cz

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STRANGE BOOMBOX

Úterý 20. 11. 2012
Vstup: 400 Kč / 500 Kč
Vystupují:
N9NE, Sodoma Gomora
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika