Raw.full na dubnové Bushi

Raw.full na dubnové Bushi

07. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hlavním hostem dubnové Bushe bude jeden z předních představitelů současné rakouské dnb scény, dj a producent Raw.full. Více o této akci zde a soutěž o volné vstupy na tradičním místě.
Hlavním hostem dubnové Bushe bude jeden z předních představitelů současné rakouské dnb scény – dj a producent Raw.full, mimo jiné od roku 2000 člen respektovaného vídeňského uskupení Trife:life!. Ve světě je znám především jako polovina projektu Ill.skillz (druhou polovinou je D.kay), odpovědného za legendární pecku Be there 4 you, která pár let nazpět ovládla parkety snad všech drum’n’bassových akcí. Ve svých setech Raw.full zahrnuje pestré spektrum současného d’n’b zvuku; vokálové tracky i kousky s nekompromisní basou, často hraní z desek doplňuje cdplayery, takže by neměla být nouze ani o nový materiál. Raw.fulla doprovodí Mc Shnek, který bývá často označován jako naprostá jednička rakouské scény.

raw.full

Za domácí zahraje resident Bushe Ghonzales a Akira ze Shadowboxu. V prostoru chilloutu v sobotu vznikne druhá – psytranceová stage kde zahraje Prenatal, Psyla a jako liveact se představí Gondar. O projekci na hlavní stagi se postará Clad, v chilloutu potom Eskadr. Bush s polovinou Ill.skillz už v sobotu 15. dubna!

Soutěž

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika