Hledá se hymna na Space Parade

Hledá se hymna na Space Parade

07. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Příležitost pro všechny producenty. Slovenká dcerka berlínské Love Parade vyhlásila soutěž o hymnu letošní Parade. Svou tvorbu můžete posílat do 15. května. Pořadatelé také hledají třetí hudební kamion.
Space Parade crew: Keďže sa nám to už kráti, a o necelé tri mesiace sa opäť vydáme s kamiónmi naloženými aparatúrou, dídžejmi a tanečníkmi na cesty okolo Prievidze, tak je najvyšší čas, aby ste nám Vy, ktorí tvoríte a produkujete hudbu, poslali svoje námety na Hymnu k tohtoročnej SpaceParade. Tie najlepšie tracky budu súčasťou chystanej kompilácie k akcii, ktorá sa uskutoční 4.júla 2006 v areáli klubu Space.

Vašu tvorbu očakávame najneskôr do 15.mája na adrese space@space.sk. Autor najúspešnejšieho tracku dostane možnosť zahrať si na jednom z kamiónov a na večernej párty, na ktorú prijal pozvanie samotný zakladateľ berlínskej LoveParade a festivalu Mayday - Westbam.

Druhá výzva sa týka tých, ktorí majú možnosť, čas a chuť postaviť tretí hudobný kamión. O podmienkach a ostatných detailoch sa informujte na maile: palo@space.sk.

space parade

SpaceParade 2006, útorok, 4.júla 2006, areál klubu Space, Djs: Westbam, Michael Burian, Tomas Haverlik, JayDee, Marcus Cooper and more..

www.spaceparade.sk

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika