Koncert  The Brandt Brauer Frick Ensemble na R1

Koncert The Brandt Brauer Frick Ensemble na R1

27. 08. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V úterý 28. srpna ve 22:00 odvysílá Radio 1 záznam koncertu berlínského projektu The Brandt Brauer Frick Enesemble, který proběhl letos v březnu v pražském Paláci Akropolis. Trojice Daniel Brandt, Jan Brauer a Paul Frick a jejich doprovodná kapela do Prahy přijela na Red Bull Music Academy Prague Session, která se uskutečnila na speciálním vydání koncertního konceptu Conference.
The Brandt Brauer Frick Enesemble jsou v současné době nejinovativnější zástupci prestižního katalogu vydavatelství K7. První album You Make Me Real projekt vydal předloni na podzim, druhá deska Mr. Machine vyšla loni v říjnu.

Daniel Brandt, Jan Brauer a Paul Frick spolu tvoří už čtvrtým rokem. Po zkušenostech v jiných projektech dostali chuť vytvořit něco naprosto jiného a podle všeho se jim to povedlo. V době, kdy za většinou elektronických projektů stojí jeden člověk s notebookem, působí band s hudebními nástroji jako svěží vánek. Všichni tři jsou navíc ostřílení muzikanti. Jména Daniela Brandta a Jana Brauera najdete pod skladbami projektu Scott, Paul Frick vystudoval hudební kompozici na umělecké univerzitě v Berlíně. I on ovšem také našel zalíbení v elektronice.

V Praze se The Brandt Brauer Frick Enesemble představili v doprovodu dalších sedmi muzikantů. Po norských Jaga Jazzist to tak byla nejpočetnější skupina, která se objevila na podiu koncertního konceptu Conference.


Webové stránky The Brandt Brauer Frick Ensemble: www.brandtbrauerfrick.de


Dodal: Klára Vlková, Radio 1
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika