Poslední možnost na Vibrations v Praze

Poslední možnost na Vibrations v Praze

07. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední možnost si zavibrovat nastane 14. dubna v Průmyslovém paláci v Praze. Znovu máte šanci dostat se na jednu z největších indoor akcí letošního roku za pouhé 2 SMS. Neváhejte, vaše registrace budou přijímány pouze do vyčerpání kapacity nebo do středy 12.4.
České DJské hvězdy o Vibrations
Špičkoví domácí DJs Orbith, Josef Sedloň a Béla En skvěle v Brně podpořili zahraniční hvězdy Kosheen DJs, Above & Beyond a Darrena Emersona. Jak se jim na Vibrations líbilo a jak se těší na do Prahy se dozvíte z naší ankety.

1. Jak se ti líbilo v Brně na Vibrations?
Orbith:
Těžko se dá této párty něco vytknout, produkce zvládnutá do posledního detailu, světla, zvuk taktéž, opravdu jsem byl maximálně spokojený. Dlouho jsem nehrál na party tohoto typu a vše bylo tak, jak má být. Já osobně jsem odcházel s velmi příjemným pocitem.

Béla En: Byl jsem mile překvapen kvalitou organizace.

Josef Sedloň: Vynikající atmosféra, překvapivě vřelé publikum. Profesionálně odvedená akce. Myslím, že Brno dlouho nezažilo mega akci v podstatě s ne-techno line upem. Skvěle jsem si i zahrál. Prostě vydařená akce

2. Kdo z Djs tě nejvíc zaujal a proč?
Béla En:
Bohužel jsem musel brzy po svém setu odjet do Prahy, takže jsem slyšel jen Orbitha.

Orbith: V Brně jsem se bohužel nemohl zdržet déle, takže jsem nikoho z vystupujících, co hráli po mě neslyšel.

Josef Sedloň: Asi Darren Emerson, jeho set byl dobře vystavený a různorodý, tak jak to mám rád. A Underworld samozřejmě můžu vždycky. Bohužel Dave Angel měl žaludeční problémy, a tak jeho set nebyl to co Dave umí. Above&Beyond mě moc nezaujali, příliš moc komerční hudba. Kosheen DJs jsem bohužel nestihl.

3. Co říkáš programu, který je připraveny na pražské Vibrations?
Josef Sedloň:
Myslím, ze line up do Prahy je povedený, myslím, že Tom Middleton je kvalita a vždy umí překvapit něčím novým, jako třeba na posledním mixu pro Fabric. Eric Prydz je producentsky velký talent, který má vsak i tu svou slabší komerční stránku, ale umí udělat i skvělé undergroundové tracky. Věřím, že Scratch Perverts určitě mile překvapí.

Orbith: Když jsem hrál v Brně, tak jsem si v duchu říkal, že se má Praha na co těšit, myslím, že to bude bomba, už jen to, že tu bude mít celorepublikovou premiéru můj oblíbenec Eric Prydz, který v poslední době valí svoji produkci neskutečné rychlým tempem a vůbec neztrácí na kvalitě. Takže myslím, že to bude hodně povedená party, jako v Brně!

Béla En: Bylo by to velmi slibné i bez těch největších hvězd a jsem si jist, že Next Level a Barometr kromě toho všeho vymyslí další věci, kvůli kterým stojí na pražské Vibrations dorazit.

vibrations

www.vibrations.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika