Poslední koncert Monkey Busines a PSH

Poslední koncert Monkey Busines a PSH

24. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Když v březnu odstartovali společné turné kapely Monkey Business a PSH, všichni s napětím očekávali, co spolu upekly. Výsledkem jsou překvapivé, ale silné aranže známých hitů. Poslední šanci je vidět a slyšet budou mít fanoušci 11. října v klubu Sasazu, kde tento večírek vyvrcholí vystoupením holandských Kraak & Smaak.
Funky a hip hop dohromady a ještě ke všemu Monkey Business a PSH? Zdá se vám, že to nějak nejde dohromady? Opak je pravdou! A podle některých hudebních novinářů se jedná dokonce o hudební počin letošního roku! Jan Vedral z MF Dnes jejich první vystoupení okomentoval slovy: „Společné vystoupení funkové kapely kolem Matěje Rupperta a Tonyi Graves a hiphopových Penerů strýčka Homeboye fungovalo skvěle, "počítačové" hudbě raperů vdechlo nový život. Tohle turné může být nejlepším letošním počinem.“ Od března letošního roku v rámci společného turné navštívili většinu velkých českých a moravských měst a poslední příležitost budou mít fanoušci 11. října v klubu Sasazu.

monkey business
Podívejte se na fotky z koncertu Monkey Business

A jak s tím souvisí holandská taneční parta Kraak & Smaak? Nejen, že Kraak &Smaak jsou oblíbenou kapelou Monkey Business a PSH, ale hudebně završí tenhle jedinečný říjnový večírek. Vladimír 518 k tomu dodává: „Kraak and Smaak je skvělá kapela a série jejich desek se nám postarala o kvalitní hybnou sílu jednoho z Monkey Business / PSH backstage večírků. Poslouchám je, mam rád jejich videa a byl jsem i na jejich pražskym letním koncertě na Střeleckym ostrově. Chtěl jsem je vidět za každou cenu a to i přesto, že jsem měl monstrózní kocovinu po svejch dvou koncertech. V klubu půjde určitě o velkou událost, moc se na to těším.“



Těm, kteří na jejich festivalovém vystoupení chyběli, tvorbu téhle křupavé trojice trochu představíme. Sami Kraak & Smaak by svůj styl hudby přirovnali ke všemu možnému – funky, hip-hopu, elektru, ale hlavně house a breakbeatu. A proč křupavé? Kraak & Smaak totiž v holandštině znamená „křupavý a lahodný“. A o tom, že jejich žívá vystoupení mají šťávu, nemusíte vůbec pochybovat. Nepochybuje o tom například mezinárodní prestižní hudební magazín IDJ, který je označil jako „kapelu, kterou prostě musíte vidět naživo“. A nepochybuje o tom ani Matěj Ruppert! „Skupina Kraak and Smaak je podle mě jedna z nejlepších tanečních kapel současnosti a udivuje mě, že v době kroutičů čudlíků se objeví někdo takhle rytmicky a harmonicky zdatnej. Dál mě udivuje, jak je možný že v malym Holanskym městečku maj tolik skvělejch zpěváků!!! Na koncert se moc těším a hodlám si ho maximálně užít!“

Co k tomu dodat? Snad jen, abyste si tuhle holandskou partu přišli spolu s Monkey Business a PSH poslechnou 11. Října do klubu Sasazu!

www.unitedislands.cz


Dodal: Barbora Šubrtová, United Islands
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: KRAAK & SMAAK

Čtvrtek 11. 10. 2012
Vstup: 350 - 890 Kč
Vystupují:
Kraak & Smaak, PSH, Monkey Business
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika