Státní svátek v Roxy ve znamení house music

Státní svátek v Roxy ve znamení house music

24. 09. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po víkendu nabitým tím nejlepším d\"n\"b v podobě dvoudenní akce Hospitality láká legendární pražský klub v den státního svátku 28. 9. pro změnu všechny příznivce house.
Právě v pátek 28. 9. totiž v ROXY proběhne party s všeříkajícím názvem Sympathy for House, na níž zahrají prvotřídní domácí houseový DJs Cubik, Dan Cooley E-Lite.

Jak Cubik, tak Dan Cooley patří na domácí elektronické scéně za zkušené matadory. První jmenovaný hraje aktivně od 1995 a jak sám říká, k DJingu ho přivedla především láska k dobré muzice. Láska k dobré muzice a vytříbený vkus má Cubik ostatně společný i s Danem Cooley, který začal s DJingem v roce 1999 a návštěvníci ROXY ho mohou znát také jako rezidenta One Night, pravidelné klubové noci ROXY a pražského Radia 1, kde Dan působí coby moderátor.

Ač si Cubik i Dan během své kariéry vyzkoušeli řadu různých tanečních žánrů od techna, přes breakbeat až třeba po drumandbass, pro oba je house srdcovou záležitostí a po právu jsou v tomto žánru považováni za mistry svého řemesla. V pátek 28. 9. na Sympathy for House od nich tak můžete očekávat procítěné a precizně vyladěné sety plné pozitivní atmosféry.

Totéž se pak dá říct i o DJane E-Lite, která duo Cubik Dan Cooley v pátek doplní na hlavní stage. E-Lite, vlastním jménem Ester Křížková se sice začala věnovat DJingu na rozdíl od výše zmiňované dvojky až v druhém tisíciletí, ale díky jejímu talentu a schopnosti umně kombinovat energickou a příjemně rozjetou hudbu se svou sympatickou, extrovertní image, nabrala její kariéra již od úplného začátku v roce 2002 poměrně rychlé obrátky.



Už v roce 2004 vydala svůj vřele přijatý první oficiální mix, objevila se na titulce časopisu Xmag a zahrála si mimo jiné na festivalu Creamfields po boku takových jmen jako Tall Paul, Timo Maas, Westbam či Paul Oakenfold. Následující roky ji pak kromě hraní v ČR na Slovensku či kampaně pro Frisco vynesly v roce 2007 také smlouvu s prestižní německou bookingovou agenturou Evolution Music. Právě díky Evolution Music si tak E-Lite už zahrála mimo jiné v Itállii, Německu, Španělsku, Francii, Velké Británii nebo v Maroku, Malajsii, Dubaii či Kolumbii.

DJane, mezi jejíž dosavadní největší úspěchy patří hraní na Loveparade v letech 2007 a 2008, se sice v ROXY nepředstaví zdaleka poprvé, ale v kombinaci s DJským uměním Cubika a Dana Cooleyho se můžete těšit na hodně zábavný a jedinečný večírek s domácí DJskou špičkou!

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SYMPATHY FOR HOUSE

Pátek 28. 9. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Dan Cooley, Cubik, E-Lite, Matty B & JX
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika