MethLab slaví první narozeniny

MethLab slaví první narozeniny

03. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
MethLab Agency oslaví 6. října v Praze své první narozeniny a to ve velkém stylu, na dvou stagích relativně nového, ale už prověřeného, rekonstruovaného klubu HooDoo na pomezí Žižkova a Vinohrad. Obě stage naprosto plnohodnotně ozvučí sound systémy Unknown Particle a R2D2.
Stage 1

Hudební lahůdka! Poprvé v historii budeme moci v ČR přivítat amerického breakcore pionýra End.Usera a autora těžkotonážních remixů pro Amona Tobina na značce Ninja Tune, prominenta labelů Ad Noiseam a Peace Off – Broken Note. Z Berlína dále přijede u nás dobře známý čelní představitel tvrdého drum’n’bassu Current Value, momentálně nejvíce diskutovaný díky spolupráci s Björk a také remixu pro Noisia na DeadMau5ově labelu Mau5trap. Sérii těchto speciálních hostů odstartuje Zan Lyons – naprosto unikátní performer a filmař originálním stylem propojující živou hru na violu s videoprojekcí v ohromujícím noiseaudiovizuálním livesetu. Sestavu na hlavní stagi doplní šéf MethLab Agency DJ Codeshift a DJ Mihaal z Peeni Walli crew.



Stage 2


Program druhé stage si vzali na starost Abu (Radio 1) a Yukimura (Mustakillah Sound). Pražský projekt Anhedonia představí svůj live set plný temné elektroniky a ostravský Subject Lost nový meditativní post-dubstepový live set, poprvé v Praze. DJ Ans, který letos odstartoval vlastní label Krmelec Recordings vás svým setem přesvědčí, že dubstep rozhodně není formálně svázaný žánr. DJs Yukimura (Mustakillah Sound), Telka (Radio 1), Abu (Basstrap) a Spoq (Sofa Rockers) pak budou dancefloor zásobovat vybranou pestrou selekcí tunes zhruba žánrově padnoucích do škalulí jako autonomic, breakbeat, dubstep, dub techno a podobně.



Vyhraj vstupy na Methlab party

O co hrajeme:
1x2 vstupy

Otázka: Který z interpretu vytupujicich na Methlab party 6.10. v pražském HooDoo klubu vydal release u Ninja Tune?

Váš tip:


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 5. 10. 2012

methlab-agency.com/

Dodal: Lena, Bassinfection
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

METHLAB PRAHA

Sobota 6. 10. 2012
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
Current Value, End.User, Broken Note, Zan Lyons, Methlab Dj's, Ans, Anhedonia, Subject Lost, Yukimura, Abu, Telka, Spoq
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika