P. Noise: Techno se v Maďarsku poslouchá málo

P. Noise: Techno se v Maďarsku poslouchá málo

01. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První podzimní díl party Techno Animals bude zároveň narozeninovou oslavou, která se neobejde bez pořádného line upu. Vedle setů K.Sandry, Adama Clouda a Tchunhase se můžete těšit na domácí legendu Kaisersozeho a maďarského technaře Peata Noise, s kterým vám přinášíme následující rozhovor.
Ahoj Peate, léto je za námi? Jaké máš zážitky z letošních festivalů a kde sis nejlépe zahrál?
Tento rok jsem zahrál na 3 festivalech, 2x ve Vídni na festivalu Hypnotic a Boom. A také v Maďarsku na festivalu Wonderland. Všechny byly super, užil jsem si to, zpětná vazba od publika byla příjemná takže si myslím, že se jim moje sety líbily. Ze všech festivalů podle mě byl nejlepší Hypnotic.

Jaký máš pohled na maďarskou scénu. V České republice jsou některé vaše festivaly hodně populární. Jaký bys ty jako techno DJ českým posluchačům nejvíce doporučil a proč?
V Maďarsku se techno poslouchá hodně málo, v klubech nenajdete skoro žádné techno. Ale mohu vám doporučit 2 maďarské festivaly, Bónusz a Hyperspace!



Ve kterém klubu nebo na jakém festivalu sis nejvíc užil svoje vystoupení doposud? Máš nějaký pěkný zážitek, o který by ses podělil?

Nejvíce jsem si užil Wonderland festival. Byla tam opravdová party atmosféra a lidi byli skvělý. Viděl jsem jak si to všichni pořádně užívají. To stejné na Hypnoticu. Lidé ke mně chodili a chválili můj set.

Jak si představuješ dokonalý klub?
Musí mít prvotřídní sound systém a dj pult, to je vše.

Máš vlastní label - Naughty Pills. Jaké umělce zastupuješ? A jaké jsou tvoje/vaše největší úspěchy?
Ano, mám takové 1 rok čerstvé malé dítě - The Naughty Pills records. Techno scena má opravdu hodně dobrých umělců a je hodně těžké se udržet v tomto businessu nebo se dostat vysoko na špičku , děláme pro to všechno, abychom se tam dostali.



Myšlenka byla taková: spojit dohromady co nejvíce mladých undergroundových technařů a také už dobře známých producentů do jedné rodiny. Tento label je perfektní ukázkou hudby, kterou mám rád. Měli jsme šanci vydat skladby umělců jako jsou Du’Art, Peppelino, Electrorites, AnGy KoRe, Dimitri Motofunk or Alfonso Forte a kromě nich tam jsou rostoucí maďarští mladíci jako GabeeN, Tosi, Hiab, R. Cooper and Ig Noise.

Jaké byly tvé začátky s produkcí? Jakou techniku používáš pro svoji práci?
Jako Dj preferuji CDs. Od začátkumé tvorby používám Sony Acid .

Kolik času věnuješ tvorbě?
Záleží na mé náladě. Někdy dokončím projekt za několik hodin a někdy strávím spoustu času jen nad jedním trackem . Pokud jde o label, strávím nad ním děnně hodně hodin, je to jako vychovávat malé dítě.



Kdo je tvůj vzor?

To vám nemohu teď říci. Poslouchám hudbu spousty producentů a také ji hraji a miluji. Co se týče mé vlastní tvorby vychází pouze z mé hlavy a z mých nápadů.

Hrál jsi někdy v České republice? Měl jsi možnost si zahrát s nějakým českým DJem a s kým?
Bohužel ne. Jsem ještě zelenáč v cestování.

Jak se těšíš do Prahy na party Techno Animals?

Moc se těším. Přede mnou si zahrál na Techno Animals Hot X reprezentující Maďarsko. Pokusím se oživit jeho vystoupení, nebude to lehké ale myslím si, že to bude v pohodě.

Co tě v nejbližších měsících čeká?
Zmínil jsem se, že zahraničních bookingů moc nemám, ale vše se může změnit během minuty, uvidíme.

Facebook událost

Dodal: Techno Animals
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TECHNO ANIMALS – JÁJA B-DAY CELEBRATION!

Pátek 5. 10. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Peat Noise (HU), Kaisersoze, K.Sandra, Adam Cloud, LiVe, Tchunhas, Pete Walk, Peter Costa, Daddy & Collin, Ondra K
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika