Kam na čarodejnice? Na Open air!

Kam na čarodejnice? Na Open air!

11. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pokud ještě nemáte jasno, kam se vydáte na tradiční rituál pálení čarodejnic, určitě zvažte Čáry 2006. Bude to je jeden z prvních open airu letošního roku a přímo v Praze.
Historie: Pálení čarodějnic patří k doposud velmi živým zvykům. Realita je ovšem dnes úplně jiná, čarodějnic se dnes už nikdo nebojí a natožpak, aby v ně ještě někdo věřil. Přesto 30. dubna večer vzplane v naší veselé republice spousta větších i menších ohňů, kolem kterých se sejde parta lidí a večer spálí tu svou čarodějnici.

Nejinak tomu bude v tento den na Císařské louce, kde můžete strávit magickou noc, kterou pro Vás pořádá Mejdanyzm ve spolupráci s Bluesound. Je pro vás připraveno vše co se správnými Čárami souvisí. Oheň a následovné pálení čarodějnice, různé pochutiny na grillu, točené pivo, 3 bary - DJs bar, Chill out bar a pro náročnější Cocktail bar, který bude obsluhován zkušeným barmanem. A dále také nesmíme opomenout herní zónu sdružení Cyber Machines, na které budou probíhat souboje v počítačových hrách na profesionální úrovni.

To vše bude doprovázet nabitý program, který vám nabízí vystoupení živé kapely a djs. Hudební produkce začne ve 20:00 hod. kdy na venkovním pódiu zahraje kapela s názvem Jan Kořínek & Groove (jazz, funk, soul) a zároveň v DJs baru začnou hrát Turtlesquad djs. Zde bude program pokračovat až do ranních hodin. Zahrají Vám djs Wega & Kim Pixa aka WeKi, Rosi (bluesound), Airto, Kaik a Radio.

Celý objekt restaurace Cinda Vás pozře svou atmosférou a ihned přepne do let dávno minulých, kdy se ještě ve Vltavě koupal každý a kdy páni nosili jednodílné pruhované plavky a ty jejich „čarodějnice“ bůhvíco :). A to vše za příjemné vstupné 100,- Kč. Děti v doprovodu rodičů mají vstupné zdarma.


Venkovní pódium:
20:00 Jan Kořínek & Groove (jazz, funk, soul)

DJs bar:
20:00 Turtlesquad djs
22:00 Wega & Kim Pixa aka WeKi
23:30 Rosi
01:00 Airto
03:00 Radio
04:30 Kaik

cary 2006

Fotky z minulého roku zde

www.bluesounddjs.com/cary2006/

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika