Tyler Ward se těší na své pražské vystoupení

Tyler Ward se těší na své pražské vystoupení

22. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mladičký americký pop-rockový hudebník, skladatel a písničkář Tyler Ward (23) vyráží na podzim na mezinárodní turné při němž vůbec poprvé navštíví i Prahu. Rodák z Denveru představí své skladby českým fanouškům v pražském klubu Roxy 30. října.
Nedávno vydal Ward své oficiálně první CD Hello. Love. Heartbreak., jehož vydání umožnili především fanoušci – příprava na vydání z vlastních zdrojů a za pomoci fanoušků trvala bezmála tři roky: Ward si ani nebyl jistý, jestli se mu podaří dost financí sehnat a původně chtěl CD vydat na vícekrát – ale dobrá vůle fanoušků pomohla. Jeho fanoušci, kteří si říkají „Wardinátoři“, se již šikují do zbroje: k vydanému CD totiž Tylere právě jede celosvětové turné (Kanada-Evropa-USA), a právě při něm vystoupí i v České republice v pražském klubu Roxy. Společně s Wardem vystoupí i mladičká Američanka Alex G a americký rapper Eppic. Spolu natočili například hitovku Love like Valentine. Koncert v Praze je úplně posledním v rámci evropského turné.



Ward hudbu vždy miloval, i když původně studoval na vojenské letecké akademii a později hrál fotbal na univerzitě. Dobře je znám svými chytrými coververzemi písní slavných umělců, např. Justina Biebera, Jasona Mraze, LMFAO, Michaela Jacksona, Coldplay, Maroon 5 a dalších; a zároveň skládá a natáčí vlastní skladby, které se staly slavné především díky YouTube, kde je shlédlo přes 300 miliónů (!!!) fanoušků. Ward se stal fenoménem internetové doby: stal se velkým také díky provázanosti jeho fanoušků v online světě.

Ward pro své nejvěrnější fanoušky připravil i možnost zakoupení speciálních VIP vstupenek (a to i na pražský koncert), které fanouškům umožní se s Wardem setkat, popovídat si, vyfotit se, a ještě dostanou plakát.

Vstupenky k dispozici v síti Ticketpro. Spolu s Wardem vystoupí také jeho „crew“ Alex G a Eppic.

www.roxy.cz

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: TYLER WARD (USA)

Úterý 30. 10. 2012
Vstup: 440 Kč
Vystupují:
TYLER WARD (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika