Peter Horrevorts hostem BE AT

Peter Horrevorts hostem BE AT

10. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Stephan Bodzin o tracku \'Bloody Hands\' od Peter Horrevorts prohlásil, že je to jeden z nejlepších techno tracku současnosti. To samo o sobě je důkaz, že pro nejlepší světové dje není Peter Horrevorts žádným nováčkem.
Jeho produkce se pravidelně objevuje na známých labelech a v žebříčcích nejrespektovanějších Djs. Ještě jako teenager produkoval pod pseudonymem ‘Forcesupreme‘ a to si ho všimli techno ikony jako Carl Cox, Marco Carola a Adam Bayer. Nyní Peter vydává pod vlastním jménem směsici techouse, deep house a disco rare grooves. Mnoho labelů si také cení jeho osobité práce remixéra. Známá vydavatelství jako Cocoon (Sven Vath), Soul (Fritz Kalbrenner), Global Underground, Ministry, Rennaisance, Toolroom, Gem a Beef se mohou pyšnit Petrovými tracky v jejich katalogu.

Další jeho projekt se jmenuje ØBSKUR - s tím se soustředí na downtempo, ambient a experimentální muziku v duchu Aphex Twin či The Orb. S OBSKUR za par dnu vystupuje na festivalu Blown-away s Rotterdamským Filharmonickým Orchestrem!

V Chapeau Rouge a v celé české republice vystoupí Peter Horrevorts vůbec poprvé na akci Arka a dje Schwa 'BE AT:' Rezidentní dje doplní severský Axel C se zajímavým warm up setem. Nahoře na baru se představí Liquid A v ‘all night long‘ setu. Buďte tam!

Shades Of Gray – Back To The Future (Peter Horrevorts remix)



http://www.beefrecords.net/
http://www.chapeaurouge.cz/

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE AT

Pátek 19. 10. 2012
Vstup: do 23h zdarma, poté 50 Kč
Vystupují:
PETER HORREVORTS (nl) & Schwa & Ark & Alex C (swe
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika