Dj Hype na Break 4 Beats

Dj Hype na Break 4 Beats

12. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jsou tomu tak dva měsíce, co DJ Zinc zanechal Flédu v „němém“ úžasu – taneční parket propocených triček je tím nejjednoznačnějším důkazem úspěchu, který si může jakýkoliv DJ vůbec přát. A co teprve Dj Hype? Jméno, které vzbuzuje respekt u mladých i starých, u neuro i liquidfunkerů, prostě u všech, kterým deska na 45 otáček za minutu není cizí.
Měsíc se s měsícem sešel, poslední zbytky zimy opadají a jaro za oknem se již pomalu chystá na nové Break4Beats! Jsou tomu tak dva měsíce, co DJ Zinc zanechal Flédu v „němém“ úžasu – taneční parket propocených triček je tím nejjednoznačnějším důkazem úspěchu, který si může jakýkoliv DJ vůbec přát. Ano, ale to všechno bylo. Mnohem důležitější je ovšem to, co zanedlouho přijde, přesněji kdo.

hype

Další drum and bassovou party Break4Beats (21. 4. 2006) se v našich očích pokusí zvěčnit Zincův dobrý přítel a kolega z vydavatelství ganjového trojlístku (True Playaz) DJ Hype osobně! Jméno, které vzbuzuje respekt u mladých i starých, u neuro i liquidfunkerů, prostě u všech, kterým deska na 45 otáček za minutu není cizí! A překročí stín Zincova DJského debutu na Break4Beats? Těžko říct, ale rozhodně se vyplatí u toho být! Ale proč to dále řešit, vždyť je to Hype a ten, kdo si ho nechá ujít, jeho chyba…!

Už i tak hutný nápor kvalitní hudby posílí ještě živé vystoupení ambiciózního Francouze, jehož směs lámaných rytmů, rapu a scratchingu nenechá jediné ucho nepochybách, zda je na Break4Beats právem! Údernost a průbojnost, která by byla schopna srovnat Bastilu se zemí, melodie a rytmus nutící tělo k pohybu, texty písní, které nesází na svoji podbízivost, ale na obsah a především sloní dávka energie a nadšení, která nelze odmítnout, pouze přijímat. To vše je The Undergang! To jméno si zapamatujte, neslyšíme o něm naposledy. Ačkoliv je toto jeho první návštěva České republiky, chléb a sůl nechte doma, vítat se bude tancem. A to se vsaďte!

O rozehřátí davu na taneční teplotu se postarají toreadoři černých kotoučů DJ Blulajta a DJ Sayko Nově je však doplní i zástupce „od vedle“ a to DJ Smote (reverse), který bude „roztáčet“ za Slovensko.

O tradiční VJ Massage se postarají nejlepší VJs, které pohledat - profi team Moire!

Vstupné: 230 / 280

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika