Krakota na listopadovém Shadowboxu

Krakota na listopadovém Shadowboxu

23. 10. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejen největší hvězdy ale i neotřelá mladá krev, to jsou mejdany Shadowbox. Tentokrát tak hostíme výtečného dje a nadějného producenta Krakotu. A tahle veselice je zároveň i launch party českého labelu Authentic Music, který rozjíždí náš Panorama.
Krakotova hudební kariéra má nezvyklé počátky. Jako DJ začínal již ve čtrnácti letech. Ze školy totiž chodil do domu dětí a mládeže, ve kterém bylo možné objevit i gramofony Technics. Krakota tak při školních pauzách na oběd pilovat svůj djský um. A produkování vlastní hudby mu brzy přišlo jako další logický krok. K drum’n’bassu ho navíc přivedl jeho bratr, který vystupoval jako jungle DJ.

Při produkci se Krakotova kreativita mění stejně jako roční období. Někdy složí i dva tracky během několika dní, jindy se mu týdny nedaří.

Hudebně se pokouší o perfektní vyvážení klasického a moderního zvuku, což reprezentuje například jeho skladba Scraper. Jako DJ pak kromě novinek hraje i klasiky z devadesátých let. A to společně s nevydanými skladbami slibuje poutavé mixy.



Na listopadovém mejdanu navíc vystoupí i další nadějná producentská krev. Řeč je o dvojici Peejay & Panorama, které 29. října vychází první release na českém labelu Authentic Music. Ten vzniká zhruba rok a jeho skladby již podporují jména jako Unquote, Flame, Minor Rain či Brooklyn.



Peejay s Panoramou tak na Shadowbox @ Roxy pokřtí své debutové EP nazvané Seek Out. Sestavu pak tradičně doplní rezidentní dvojice 2K & Sweg i blonďák Rudeboy. Těšit se můžete také na chilloutovou veselici s shadowboxí partičkou.

PS: Další Shadowbox proběhne 1. prosince a představí se na něm bratrská dvojice Brookes Brothers ve společném setu!

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHADOWBOX

Pátek 2. 11. 2012
Vstup: do 23:00 100 czk, poté 150 czk
Vystupují:
Krakota (UK), 2K & Sweg (rezident), Rudeboy, Panorama & Peejay, 2K, Panorama, Rudeboy, guest
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika