Rozhovor s Mariem Ranierim

Rozhovor s Mariem Ranierim

13. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pluschen připravil rozhovor s Mariem Ranierim, který 21.4. vystoupí na schranzové akci Jupí.Land. V rozhovoru se dozvíte například o jeho problémech se Zaffaranem, plyšákách a schranzu.
V pátek 21.4. zavítáš do Olomouce na party nazvanou Jupí.Land. Viděl jsem tě hrát v Trenčíně a lidé tě doslova zbožňují. Proč myslíš, že to tak je?
Myslím, že mě lidi mají rádi kvůli mým setům, které jsou velmi různorodé. Hraji klasické hitovky a méně známé vinyly a to mají myslím lidi rádi. Také se vždy snažím být člověkem – nedělat ze sebe “superstarVIPsráče” jako mnoho ostatních na taneční scéně.

Vkládáš do svých setů také vlastní nahrávky? A dáváš přednost djingu nebo živému vystupování tzv. liveactu?
Ano, vždy ke svému vystupování přidávám CD player, který mi umožňuje hrát nevydané věci nebo věci, které již nejsou k dostání na vinylu. Liveact ne-e, djing je pro mě jedinou formou vystupování.

mario ranieri

Doslechl jsem se, že jsi měl zpočátku své úspěšné kariéry problémy ohledně autorství s Marcem Zaffaranem. Je to pravda? Chtěl by jsi to nějak okomentovat?
To bylo tak, on nebo jeho nahrávací společnost ukradli můj nápad na předělávku hitu Boys&Girls. Teď už to vůbec neřeším. Spousta lidí vykradla mé nápady. Chudáci, co nemají na to vymyslet něco svého. Ale dnes se tomu jen směji. V těchto dnech vydávám svoji verzi tohoto hitu ve vysoce limitovaném nákladu sto kusů. Mrkněte na www.tekkno.at

V jednom rozhovoru, asi rok nebo dva dozadu, jsi se nechal slyšet, že nemáš rád označení schranz. Můj názor je, že to je mezi dji nyní dost moderní klišé toto říkat. Schranz ne, říkejme tomu hardtechno. Co si o tom myslíš ty?
Pro mě to vždy bylo TECHNO. Ale dnes je techno tvrdší, takže tomu říkám HARDTECHNO. Schranz je jen absurdní slovo a zní mi jako sračka. Vydal jsem track na Subsounds, který se jmenoval Fuck Schranz! Call it Hardtechno. A tak to je.

Nemáš tedy nějaké (morální) předsudky z hraní na party, která je pořádána internetovým serverem, nesoucím v názvu “schranz.cz”? Myslím teď z důvodu jména :)
Vím, že většina lidí říka schranz hardtechnu. Nedělá mi to žádný problémy – chci to nazývat hardtechnem a ostatní tomu chtějí říkat schranz – žádný problém – bavíme se o tom samém, je to ta samá hudba:)

Kdyby sis mohl vybrat jakoukoliv osobu, které bys mohl nabančit, kdo by to byl?
Nikdy nemlátím žádné lidi – a nikdy to v budoucnu dělat nebudu!

Mohl bys nám prozradit nějaké tajemství, které jsi ještě nikomu neřekl?
Hmm. Přestal jsem kouřit asi před čtyřmi lety a nikdy jsem nevyzkoušel žádnou chemickou drogu za celý svůj život. To je pro vás asi překvapení:)

Jakému druhu porna holduješ?
Mam rád to, kde jsou nahá děvčata MUAHAHAHAHAHA...

Máš rád plyšové hračky a plyšové medvídky?
Mám, když je to od fanoušků a když je to od srdce...ale normálně doma plyšové medvědy nemám.



Připravil Plüschen

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika