Z tiskové konference Lucca Frisco Tour

Z tiskové konference Lucca Frisco Tour

13. 04. 2006  |  Autor: Ondra  |  Komentáře (0)
K příležitosti tohoto turné jsem poprosil Luccu, zdali by našemu serveru neposkytla krátké interwiev. Nakonec se z toho stalo velmi příjemné povídání, jehož část jsem zpracoval do rozhovoru, který více či méně vystihuje věci, o kterých se během tiskové konference hovořilo.
Ve čtvrtek 13.4 se v klubu Roxy uskutečnila tisková konference k turné DJky Luccy, které se bude jmenovat Lucca Frisco Clubbing Tour 2006. Pavel Tesař - manažer DJky Luccy, samotná Lucca a dvě dámy z Frisco, zde například osvětlili, proč se drink s tímto turné spojil, představili samotné turné a odpovídali na otázky pozvaných mediálních hostů.

Ahoj Lucko. Jsem rád, že jsme se mohli sejít v Roxy, v klubu, kde za týden odstartuje tvoje Lucca Frisco Clubbing Tour 2006. Na co všechno se tedy během tour můžeme těšit?
Ahoj, tak především budu mít sebou přístroj Pioneer DVJ – X1, který umožňuje propojení DJingu a VJingu. Znamená to, že když například zascratchuji s deskou, tak ve stejném momentu se přesně pohne i projekce a obraz za mnou. Je to velice zajímavé, ovšem i náročné, co se týče přípravy zařízení. Tyto speciální VJské projekce se budou především promítat do videoklipů k mým skladbám, které budu na tour prezentovat. Dále se můžete těšit i na speciální video, které jsem vytvořila spolu s osobním Vjem DJe Tiesta. Věřím, že to bude pro lidi zajímavé. I kluby budou mít speciální dekorace, budou tam stánky od Frisco, které moji tour sponzoruje, tanečnice a mnoho příjemných překvapení. Prostě chci, aby se lidé skvěle bavily, protože české publikum mám nejraději.

z rozhovoru

Budeš hraní přizpůsobovat i klubům, kde budeš hrát? Kde všude Frisco Clubbing Tour proběhne?
Tour začíná 21.4. tady v klubu Roxy, dálší města budou Brno, Ostrava, Olomouc, České Budějovice, Liberec a Benešov. Na tour nemám připravený speciální set, vždy se to bude odvíjet právě od místa, kde budu hrát. V Brně a Ostravě mají rádi tvrdší techno, takže tam budu hrát rychleji, v Praze zas budu hrát experimentálněji, ale poslední hodinka bude určitě také rychlejší.

Kteří DJové tě budou na tvém tour doprovázet? Dočkáme se i nějaké zahraniční účasti?
Jediný DJ, který semnou objede všechny kluby bude ostravský Martin Gredner. Vybrali jsme si ho proto, že umí atmosféru skvěle vygradovat a zvuk který prezentuje dokáže lidi skvěle připravit na můj set. Jinak v každém klubu doplní line-up místní DJové, kteří zapadnou do koncepce našeho tour. Například v Praze to bude DJ Molczik, v Brněnské Flédě to budou Southeast a Dave Fish. Zahraniční host bude jeden a to australský DJ Simon Coyle, který vystoupí na posledních dvou zastávkách v Ostravském klubu Fabric a v KC Karlov Benešov.

z rozhovoru

Trošku teďka odbočíme od Frisco Tour a já se tě zeptám na Michala Pavlíčka. Vím totiž, že spolu chystáte určitý projekt a že společně vystoupíte na jednom velkém letním festivalu. Jak jste se dali dohromady?
Michala Pavlíčka uznávám jako obrovského muzikanta. Už dříve jsem o něm věděla, že na kytaru doprovázel jednoho DJe, který byl mistrem ve scratchování. Sám mi také pak řekl, že taneční hudbu monitoruje, že má například rád minimal a že bychom mohli klidně něco zkusit. Já mu tedy poslala svoje demo a on se mě na to ozval, že se mu to moc líbí. Zatím ještě hledáme a zkoušíme, jak a co, ale věřím, že do léta se nám to podaří vypilovat a že to bude zajímavá kombinace elektronické hudby a živé kytary.

Děkuji ti za rozhovor a přeji skvělé turné.
Já také děkuji, budu se na všechny moc těšit.


Záběry z tiskové konference

tisková konference

tisková konference

tisková konference

tisková konference

tisková konference

tisková konference

tisková konference

foto: ozzby

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika