V New Yorku zavřeli běhěm noci 5 klubů

V New Yorku zavřeli běhěm noci 5 klubů

14. 04. 2006  |  Autor: George  |  Komentáře (0)
Nechvalně známá New Yorská party-policie se opět zaměřila na taneční kluby a zavřela jich 5 během jediné noci! Důvodem byly samozřejme drogy a nalévání alkoholu nezletilým.
Největší kluby, které byly dočasně uzavřeny byly Avalon, známý též jako Limelight a dále také Spirit. Pětici klubů dopňovali Splash, View a Club Deep. Nyní čekají na slyšení ohledně obnovení jejich licence.

Šéf superklubu Pacha v New Yorku Eddie Dean sympatizoval s majiteli zavřených klubů: “Nalejme si čistého vína, takový klub je velice drahé vybudovat a ještě dražší ho provozovat, takže žádný majitel nemá ani nejmenší snahu přijít do střetu ze zákonem kvůli drogám, nebo nalévání mladistvím. Jsem presvědčen, že je ve hře něco jiného.” Dále pokračoval: “Je to velice ošemetná situace a jsou to jasné náznaky od NYPD (New Yorská Policie), že se něco děje, protože celé vyšetřování se táhne již déle než 9 měsíců a to určitě není typická inspekce. Po 9/11 se místní policie zaměřila na zločin s nebývalou vervou a ukázat prstem na noční kluby je pro ně velice jednoduché. Vážně by mě zajímalo, jestli se již uspokojili těmito raziemi, nebo jestli chystají další akce proti zbylým klubům do té doby než se všechno zavře. Jenom doufám, že nastane doba, kdy kluby a NYPD budou spolupracovat.”

Razie se odehrála v době, kdy Vrchní Soud podpořil notoricky známý “kabaretní zákon”, který licencuje místa, kde se může tancovat, kdekoli jinde by to totiž znamenalo porušení zákona! Takovýchto licencí je v New Yorku méně než 300...

Soudce Michael Stallman se poté co řešil spor lokálního baru Gotham West Coast Swing proti kabaretnímu zákonu vyjádřil, že tento zákon je velice nedokonalý a doufá, že tyto a podobné prohibiční zákony budou upraveny. Dále podotknul: “Jistě Big Apple (New York, pozn.) najde svou cestu jak si zatančit kde každý bude chtít.” Nicméně s ním nesouhlasila zástupkyně města Kate Ahlers, když prohlásila, že tento zákon je vítezství pro obyvatele New Yorku, kteří hledají tichý a spokojený život.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika