Flying Lotus na Stimul festivalu nevystoupí

Flying Lotus na Stimul festivalu nevystoupí

06. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Flying Lotus zrušil své vystoupení 14. listopadu v pražské MeetFactory v rámci Radio Wave Stimul festivalu. Důvodem jsou podle managementu umělce zdravotní potíže. Zrušil drtivou část svého evropského turné.
Všechny další koncerty Radio Wave Stimul festivalu probíhají podle plánu, včetně dnešního vystoupení DJ Shadowa v Divadle Archa.

„Flying Lotus bohužel musel zrušit část svého turné ze zdravotních důvodů. Celou dobu jsme vyjednávali, aby to nepostihlo zrovna Prahu, bohužel se to nepodařilo, zdraví umělce je přednější,“ uvádí za pořadatele Jan Vávra. Koncert se bohužel v takto krátkém termínu nedá nahradit jiným hudebníkem, a proto se musí celý zrušit. Zakoupené (nepoškozené) vstupenky mohou fanoušci vracet samozřejmě v plné výši v místě prodeje, a to do konce listopadu 2012.

V případě zakoupených permanentek se vrací poměrná část zpět na bankovní účet, ze kterého byla permanentka zaplacena. Platba bude uhrazena do týdne. Majitelé SMS vstupenek se dozvědí detaily vrácení vstupného přímo ve svém mobilu.

Zároveň pořadatelé nabízí „náplast“ těm, kteří mají zakoupeny vstupenky na Flying Lotuse, a to v podobě možnosti vyměnit vstupenky za jiný koncert Radio Wave Stimul festivalu – dnešní (7.11.) vystoupení DJ Shadowa v Divadle Archa. Dalším koncertem, který výměnou za vstupenku na Flying Lotuse mohou navštívit, je premiérové vystoupení newyorské skupiny Beach House, které se uskuteční v pondělí 12. listopadu v MeetFactory. Za vstup na tyto koncerty mohou návštěvníci vstupenku vyměnit přímo na místě v den konání.

„Náhradní termín koncertu s Flying Lotusem stále vyjednáváme. Doufejme, že se podaří dohodnout v první půlce roku 2013,“
dávají naději pořadatelé.



Dodal: Jan Hladonik
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RADIO WAVE STIMUL FESTIVAL 2012

Středa 14. 11. 2012
Vstup: 490 Kč předprodej / 590 Kč na místě
Vystupují:
Lapalux
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika