Touster Production se představuje

Touster Production se představuje

08. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Touster Production, Recordings & Producers School startuje v těchto dnech svou činnost. Představme si její aktivity a služby, kterých je opravdu celá řada.
Aktivity Touster Production jsou kromě již zmíněného labelu zaměřeny na producentskou školu, jež má za úkol podporovat nové umělce na poli domácí elektronické scény. Disponuje vlastním nahrávacím studiem pro možnosti nahrávání živých nástrojů, vokálů, masteringu a dalšími dílčími činnostmi sound inženýringu. Kromě studiových služeb nabízí Touster Production také služby spojené s Movie makingem, které skýtají natáčení z nejrůznějších akcí a eventů různého zaměření. Pojďme si konkrétní aktivity blíže představit a seznámit vás tak s nimi.

Touster Recordings
Touster Recordings odstartoval svou činnost v roce 2012. Hlavní filozofií labelu je podporovat kvalitní umělce z České a Slovenské republiky se zahraniční kooperací a podporovat mladé a nadějné talenty. Touster Recordings je primárně zaměřen na styly od housu po techno, ale nebrání se samozřejmě ani jiným žánrům. V rámci labelu pravidelně vychází i mixované kompilace a promo cd od umělců, kteří jsou s labelem spjati a jsou jeho součástí.

Vlajkovou lodí agentury Touster Production a labelu Touster Recordings je stejnojmenný klub Touster sídlící v metropoli České republiky – Praze. Za svou historii tento klub hostil nebo bude hostit nespočet zahraničních umělců světového formátu, mezi které patří například Karotte, Joseph Capriati, Hot X, Moonbootica, Space djz, Radial nebo Corvin Dalek.

Ableton School for Producers
Producentské kurzy pro začátečníky a pokročilé v stále více populárním programu Ableton Live včetně kombinace programu s MIDI konzolemi a samplery.

Touster production studio zasvětí všechny začátečníky a pokročilé prostřednictvím zkušených lektorů, kteří pracují s tímto programem do této problematiky v rámci dvou typů interaktivních producentských kurzů, ve kterých se dozví teoretické a praktické znalosti potřebné k tvorbě tracků v tomto programu.

Mimo toho nabízíme takzvané kurzy jeden na jednoho, které probíhají individuálně přímo s lektorem. Buď formou konzultace (rad, typů, triků s praktickým cvičením, pomocí při dodělání tracku), nebo formou kompletního individuálního kurzu v závislosti na úrovni pokročilosti daného klienta.

Sound Studio
Touster production studio nabízí možnost služeb pro nahrávání kapel, mástrování, míchání, natáčení zpěvu, sboru a post produkce. V případě zájmu vám rádi zajistíme takzvanou „studio session“ i s technikem, mastering či mix vašich tracků.

Video & Movie Studio
Součástí agentury Touster Production je i video & movie studio s profesionálním kameramanem a movie makerem, které nabízí služby spojené s natočením videozáznamu a profesionálním zpracováním z eventů, parties, festivalů, soukromých a jiných akcí.



Booking
V neposlední řadě je Touster Production také bookingovou agenturou a její umělci pravidelně vystupují na předních domácích eventech a festivalech, které okořeňují i vystoupeními na zahraničních parties.

Veškeré dotazy ohledně producentské školy, nahrávacího studia, video & movie making studia, Touster Records nebo bookingu směřujte prosím na info@tousterproduction.cz.

Kompletní informace naleznete na www.tousterproduction.cz a facebookovské fanpage www.facebook.com/TousterProduction

Dodal: Štěpán Ježek, Touster
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika