The Tap Tap zve na možná poslední mejdan světa

The Tap Tap zve na možná poslední mejdan světa

08. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Záchranná mise kapely tělesně postižených studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu The Tap Tap vrcholí! V předvečer zániku civilizace předpovězeném mayským kalendářem, ve čtvrtek 20. 12. 2012 od 21 hodin se v Praze, Brně a Ostravě odehraje happening a benefiční Koncert proti konci světa.
Všechna tři města se v závěru unikátního přímého přenosu večera na ČT1 propojí telemostem, abychom si všichni společně mohli zazpívat neoficiální hymnu proti konci světa, písničku The Tap Tap „Konec světa – zrušeno“. Cílem koncertu je shromáždit finanční prostředky na vybavení multifunkčního bezbariérového vzdělávacího centra STUDEO při Jedličkově ústavu v Praze v objemu 25 milionů Kč.

Možná poslední mejdan světa proběhne skutečně ve velkém stylu, hosty koncertu bude 12 kapel a řada známých osobností. V Praze spolu s The Tap Tap zazpívají Jiří Suchý a Marián Bango, zahrají Support Lesbiens, Chinaski a Illustratosphere s Danem Bártou, moderátorem večera bude Láďa Angelovič.

V brněnském klubu Fléda se na pódiu vystřídají Mandrage, Pavel Šporcl, Tata Bojs, Eliščin Band, frontman Eliščina Bandu a zároveň moderátor Jan Budař přivítá Květu Fialovou, Pavla Bobka a další hosty.

V multifukčním centru v bývalém plynojemu v Ostravě-Vítkovicích bude koncertem provázet Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy, vystoupí Mňága a Žďorp, Charlie Straight, Xindl X, Buty a jako host Věra Špinarová. Kombinace magického termínu a atraktivních hostů slibuje mimořádný zážitek!

Vstupenky na benefiční Koncert proti konci světa už jsou v prodeji v síti Bohemia Ticket. Cena jedné vstupenky je 400 Kč, a pozor děti do 12 let (včetně) mají vstup zdarma!

Podpořit The Tap Tap a zároveň získat originální dárky můžete nákupem originálních bot, triček a tašek v koncosvětovém designu výtvarníka Jana Augusty.

Přispět na vybavení multifunkčního bezbariérového vzdělávacího centra STUDEO je možné kdykoliv – zasláním dárcovských SMS ve tvaru DMS STUDEO na telefonní číslo 87 777. Cena DMS je 30 Kč, STUDEO obdrží 27 Kč. Kromě této jednorázové podpory je možné využít také novinku – roční dárcovské SMS, kdy vám bude pravidelně každý měsíc automaticky odečtena 1 dárcovská SMS ve výši 30 Kč po dobu 1 roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK STUDEO na číslo 87 777. Více informací najdete na www.darcovskasms.cz

Přijďte na benefiční Koncert proti konci světa pomoci dobré věci a společně s The Tap Tap a všemi jejich hosty odvrátit konec světa! Výstižně to vyjádřil kapelník souboru Šimon Ornest :"Sami jsou na vozíku a chtějí zachránit svět? Nepodceňujte The Tap Tap. Dokázali jsme už víc, než jsme si sami uměli představit!"

Dodal: Simona Andělová, 2media.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika