Creative s Džejárem a Slováky

Creative s Džejárem a Slováky

12. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu rozduní pražský klub Chapeau Rouge Džejár, slovenské duo Slavo C a T-Mike, Oggi a rezidenti Subgate a Nkyp. Potvrď svou účast na facebooku a jdi na Creative zcela zdarma.
Headlinery večera budou tentokrát domácí stálice a promotér známých domácích eventů Svojšice a Christmas party – Džejár aka Roger Venzent a slovenské duo Slavo C a T-Mike, kteří brázdí parties a festivaly u našich východních sousedů.



Čtvrtým hostem bude talentovaný Oggi, který se na Creative party představí vůbec poprvé. Nebude chybět ani dvojice rezidentů Subgate a Nkyp, kteří za tímto mejdanem stojí už 5 let! Pokud se na listopadový Creative chystáte, potvrďte svou účast na facebookovské události a máte vstup zcela zdarma!

Více info na https://www.facebook.com/events/355261757892076/ a www.chapeaurouge.cz Hlavním partnerem je firma Special Grower – specialista na sortiment pro kuřáky a pěstitele a personal studio Hell. Více info na www.specialgrower.cz a www.hell.cz

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE

Sobota 17. 11. 2012
Vystupují:
Dzejar aka Roger Venzent & Slavoc (sk) & T-Mike (sk) & Subgate & Nkyp & Oggi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
CREATIVE, 17.11. Chapeau Rouge
Mikina, dárkový balíček, poukaz, 4x vstup;dárkový balíček, poukaz, kuřácké potřeby, 2x vstup; dárkový balíček, kuřácké potřeby, 2x vstup; dárkový balíček, 2x vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika