Blíží se vánoční edice Audiomartu

Blíží se vánoční edice Audiomartu

03. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Máte doma CD, kazety či vinyly, které byste chtěli vyměnit? Hledáte nové hudební tipy? Chcete podpořit nezávislá vydavatelství a distribuce? Pak přijďte 8. prosince na hudební tržiště Audiomart do klubu Chapeau Rouge.
Hudební tržiště Audiomart je místo, odkud si můžete zdarma odnést CD, kazety či vinyly, vyměnit libovolné hudební nosiče za jiné či zakoupit zajímavou hudbu z nezávislé scény. Ke koupi budou tentokrát také nejrůznější cetky a šperky z dílny umělců zpracovávajících hudební nosiče. A všechny vyměněné i nakoupené věci si budete moci nechat stylově zabalit jako vánoční dárky!

Druhé vydání AUDIOMARTu, tentokrát vánoční speciál, proběhne v sobotu 8. prosince 2012 opět v prostorách klubu Chapeau Rouge.

Do dvou pater klubu Chapeau Rouge zveme jak hudební znalce s ucelenými sbírkami, tak nadšence, kteří mají doma třeba jen několik CD. Přineste s sebou nahrávky, které chcete poslat dál a načerpejte nové úlovky do své sbírky. Sežeňte originální vánoční dárky pro své blízké i předčasnou nadílku sami pro sebe!

PROGRAM:

HRABÁRNA, VÝMĚNA A BLEŠÁK HUDEBNÍCH NOSIČŮ
Máte doma CD, kazety či vinyly, které neposloucháte? Na AUDIOMARTu je můžete vyměnit za jiné nebo ukořistit pár nových kousků v hrabárně zdarma! Osvěžte svou hudební sbírku! Každý účastník AUDIOMARTu má možnost do Hrabárny přinést libovolný počet nosičů a také si jich stejný počet a dva zdarma navíc odnést! Už počáteční výběr bude bohatý, od minulého vydání AUDIOMARTu se nám podařilo nashromáždit dost řádně vypečených kousků.

HUDEBNÍ SKLADIŠTĚ
V prostoru klubu najdete také elektronické hudební skladiště - počítač s velkou zásobou volně šiřitelné hudby. Každý návštěvník si zde může na vlastní flashdisk uložit cokoli, co ho mezi interprety v Hudebním skladišti zaujme. Chceme také dát příležitost hudebníkům, aby do počítače uložili vlastní tvorbu a umožnili tak ostatním účastníkům její poslech. Můžete očekávat široký záběr žánrů tuzemské i zahraniční tvorby – od moderní vážné hudby až po metal.

PŘEDSTAVENÍ NEZÁVISLÝCH ČESKÝCH VYDAVATELSTVÍ
Hledáte nové hudební tipy? Chcete podpořit nezávislé labely a distribuce? U stánků vydavatelství můžete zakoupit zajímavou hudbu z jejich katalogu! Budete mít možnost se dostat k širšímu spektru hudební tvorby, než vám nabízí mainstreamová vydavatelství.

ŠPERKY A CETKY, VÁNOČNĚ-DÁRKOVĚ BALÍCÍ SERVIS
Hudební recyklaci v jiné formě nabídnou stánky se stylovými šperky a předměty z vinylů či CD. Všechno si navíc můžete nechat originálně zabalit jako vánoční dárky!

ŽIVÝ KONCERT, DISCJOCKEY
Součástí AUDIOMARTu bude také vystoupení živých kapel a DJ’s – konkrétně rappera Bonuse.

VÁNOČNÍ STROMEČEK, CUKROVÍ, JMELÍ A FRANTIŠEK
Vánoční nadílka pro netrpělivé již 8. prosince! Stačí, když pod AUDIOMART stromečkem necháte při příchodu jeden dárek, a při odchodu si odnesete jiný.

www.audiomart.cz

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika