Vyjde nová deska Vladimira 518 na vinylu?

Vyjde nová deska Vladimira 518 na vinylu?

03. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rapper a výtvarník Vladimir 518 má plán vydat svoji druhou sólovou desku i na vinylu. Zda se tak opravdu stane, mají v rukou jeho fanoušci. Vladimir 518 jim nabízí spoluúčast na jejím financování. Nabízí jim za to od lístku na křest přes album na CD až po albu na vinylu s jeho artworkem v limitované edici.
Důvodem účasti Vladimira 518 na stránkách Hithit.cz je jeho plán vrátit mezi nosiče vinyl. Klasické médium, na kterém vyjde Vladimirova nová sólová deska. A to rovnou ve vysoké kvalitě vysokogramážového vinylu a otvíracího obalu, i s přiloženým CD.

Druhá sólová deska Vladimira 518 bude postupy a energií navazovat na jeho první sólo počin z roku 2008 Gorila vs. Architekt. Po třech deskách PSH se tak jedná o jeho pátý dlouhohrající počin, který vyjde jako již tradičně pod hlavičkou jeho labelu Bigg Boss, a to na přelomu jara a léta 2013.

Nabídka pro všechny, kteří mu pomůžou vrátit hiphop na vinyl, začíná na lístku na audiovizuální křest nového alba v Praze, pokračuje přes originální CDs až k dvěma variantám vinylového LP. První spočívá v luxusním a klasickém ofsetem potištěném obalu, zatímco druhá je lahůdka pro sběratele, tedy Vladimirem vlastnoručně sítotiskem potištěném a domalovaném coveru. Obě varianty obsahují i vložené samostatné CD.

Vlaadimirův projekt najdete na https://www.hithit.com/cs/project/18/nova-deska-vladimira-518

Dodal: Pavel Eichler
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika