Pankárna s The Vibrators, Plexis a Dreadrot

Pankárna s The Vibrators, Plexis a Dreadrot

04. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Příznivci toho nejryzejšího punku mohou jásat. Legendární britská punková kapela The Vibrators se tradičně začátkem roku vypraví znovu i do Prahy, aby zde odehrála další ze svých parádních koncertů.
Kytarista a zpěvák IAN "KNOX" CARNOCHAN, basák PAT COLLIER, kytarista JOHN ELLIS a bubeník EDDIE založili THE VIBRATORS v únoru 1976 a poprvé vystoupili před publikem jako předkapela THE STRANGLERS v Hornsey Art College v severním Londýně. Předskakovali THE SEX PISTOLS v 100 CLUBU a hráli na legendárním festivalu 100 CLUB PUNK ROCK FESTIVAL. Prvním singlem kapely byla písnička "WE VIBRATE", která byla jedním z prvních vydaných punkových skladeb.

Během své dlouhé kariéry vydali 19 alb, byli THE VIBRATORS na turné s kapelami a umělci jako IGGY POP, IAN HUNTER, THE FLAMING GROOVIES, DIE TOTEN HOSEN, a jejich písničky hráli THE EXPLOITED, UK SUBS, GBH, REM, DIE TOTEN HOSEN. The Vibrators jsou na scéně již skoro 40 let ale energie a chuti mají na rozdávání. Jen roce 2010 odehráli 130 koncertů!

Pankárna, která proběhne 29.ledna v pražském Lucerna Music Baru bude mít nabitej line-up. The Vibrators si jako hosty pozvali naše punkové matadory Plexis a jako předskokani se představí punk-rock and rolloví Dreadrot.

www.thevibrators.com

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE VIBRATORS, PLEXIS, DREADROT

Úterý 29. 1. 2013
Vstup: 200 Kč / 250 Kč
Vystupují:
The Vibrators, Plexis, Dreadrot
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika