Techno & Minimal kalendář 12/2012

Techno & Minimal kalendář 12/2012

06. 12. 2012  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (1)
V prosinci se u nás odehraje pěkná řádka klubových akcí se zajímavými hosty. Mezi nejžhavější tipy patří Elektra s PAN-POT, House Elements s M.A.N.D.Y. či Come in City v čele se Samem Paganinim.
7. 12. – Techno Animals
Party Techno animals hlásí šesté pokračování a současně první výročí. V pátek 7. prosince se v klubu Touster představí lahůdka v žánru techno. Dorazí sem totiž lord dark techna, rakouský dj a producent Virgil Enzinger.

7. 12. – House Elements
V sobotu 8. 12. bude klubová noc House Elements patřit oslavám 10. narozenin berlínského labelu Get Physical. Při té příležitosti se můžete těšit na legendární M.A.N.D.Y. a talentovaného německého dje a producenta tvořícího pod nickem Siopis.

7.12. Acidelika

V pátek 7.12. proběhne v areálu holešovické tržnice další díl techno party Acidelika. Vystoupí zástupce berlínského labelu Tresor Dave Tarrida v dj setu, mladý a aktivní producent Luke's Anger živě, stejně tak český live-act Insect Elektrika a Spiritual soundystem. Akce proběhne jako afterparty k Fashion Marketu.

8. 12. – Come in presents City
Stoupající hvězda světové techno music Sam Paganini se již 8. prosince objeví poprvé v ČR v klubu Bat ve Slaném. Producenta, který vydává na značkách jako jsou Minus či Drumcode, doplní ostřílení domácí borci Insect Elektrika, Segment, dj Schwa, Ala a další djs.

8. 12. – Time warp Holland
Program letošního ročníku Time Warp Holland bude opět nabitý hvězdnými jmény. V line upu nebudou chybět djs jako Chris Liebing, Sven Väth, Umek či John Digweed. Marcel Dettmann a Marcel Fengler v Utrechtu představí sound berlínského Berghainu, Gui Boratto zahraje live.

14. 12. – Elements Fire
Na nové party Elements: Fire v klubu Chapeau Rouge vystoupí jako headliner dj Schwa. Majitel labelu Beef records zde bude hrát nejnovější kousky, které se mu podařilo upsat na jeho značku, svou vlastní produkci a tracky, které ho inspirují dělat vlastní muziku.

14. 12. – Elektra
Umeka střídá na královském trůně brněnské Elektry dvojice PAN - POT. Jeden z největších objevů současné techno scény, který byl hlavním tahákem techno stage na Svojšicích, se představí v prvním klubovém vystoupení u nás již 14.12. na Flédě. Dále zahrají Orbith, Džejár, Nois a Michael J.

25. 12. – Christmas party
Kromě headlinerů Cristiana Varely a Tomy DeClerqua se na hlavním flooru pardubické Christmas party představí Orbith a pravidelní hosté dj Lucca, Džejár a slovenský Toky. O program druhé stage se postarají rezidenti pražského after klubu Studio 54 v čele s Chrisem Sadlerem.

28. 12. – Minimal people
Speciálnímu vánočnímu vydání Minimal People bude vévodit dj Ladida. Na hlavní stage se dále představí Sonja, Taada, JB a Segment.

28. 12. – Aquaphonic
Zahraničním hostem bude americký DJ a producent PHNTM. Dalšími hosty letošního ročníku AQUAPHONICU budou DJ Chris Sadler, DJka Ladida, DJ Džejár, djské duo TGT & Zdeněk Malich, DJ Miquel, DJ Pompeiy, AndrewJ & Sanny, 2TAKT a další.
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
La Pascos
07. 12. 2012 | 14:27:44
+0 | -0

La Pascos Secret New Year´s Eve 31/12/12

La Pascos Secret New Year´s Eve 31/12/12 in Prague! Limited capacity!!!

Dj´s Kim Pixa, Airto, Filip Dee and others. More information comming soon!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////

La Pascos tajná oslava Nového roku 31/12/12 v Praze! Kapacita omezena!!!

Dj´s Kim Pixa, Airto, Filip Dee a další.

Více informací o párty již brzy!



www.lapascos.com www.facebook.com/kimpixa

MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika