Let Me Open představuje Takaaki Itoha

Let Me Open představuje Takaaki Itoha

20. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Festival Let Me Open Bassnight představuje jednoho z headlinerů tohoto festivalu. O Takaaki Itohovi jste určitě už slyšeli hodně, ale viděli jste někdy jeho bio?
Takaaki Itoh: Počátkem 90. let, kdy se na japonské taneční scéně začíná čím dál více prosazovat nový styl – techno – si ho Takaki zamiloval natolik, že začal se svými kamarády pořádat vlastní techo party na severu Japonska. Psal se rok 1994 a jeho party se díky kvalitním line-upům a propracovanosti stávají čím dál tím populárnější.
Roku 1996 už mu nestačí jen hrát na party ale Takaaki má stále větší chuť produkovat i vlastní tracky. První kdo mu tehdy nabídl pomocnou ruku byl anglický label Electracom, na kterém začla jeho produkce vycházet. Diky Electracomu tak mohl Takaaki slyšet svojí hudbu poprvé z vinylu a to byl okamžik na který nikdy nezapomene. Jeho desky se začínají objevovat v aktuálních TOP žebříčcích světových djs.

Takaaki Itoh

Evropský debut si Takaaki odbyl u našich sousedů na Slovensku v roce 2000 a svým neotřelým soundem si v Evropě vydobyl pozici jednoho z nejrespektovanějších japonských techno djs.

Od roku 2001 dostává četné nabídky z evropského kontinentu a od té doby se Takaaki představil u nás na Cosmic Tripu a Svojšicích, dále pak na The Darkside v Anglii, MTW v Německu, Awakenings a Reactor v Holandsku, Mayday a Sziget v Maďarsku, na španělské La Real a Code, Boomerangu na Slovensku, na Projektu v Belgii, a na dalších akcích v Bosně, Bulharsku, Chorvatsku, Polsku, Portugalsku, Srbsku, Slovinsku a dalších.

Koncem roku 2005 už čítá jeho produkce přes 50 tracků na několika evropských labelech jako Sheep, Tsunami, Warm Up, Theory, MB Selektions, Integrale Muzique atd. Krom své vlastní tvorby se Takaaki věnuje také remixování skladeb od lidí jako Gennaro Le Fosse, Oscar Mulero, Christian Wunsch a dalších. K již zaběhnutým djským destinacím v Evropě a Asii se přidávají další nabídky na hraní z Jižní Ameriky, Austrálie, Spojených států a Kanady.

17. června se však Takaaki Itoh vrátí zpět do České republiky a svůj neotřelý sound představí na LETMEOPEN BASSNIGHT open air festivalu v Suchých Lazcích u Opavy.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika