První jména Hip Hop kempu

První jména Hip Hop kempu

21. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Napjaté očekávání je u konce a vy se nyní můžete oficiálně seznámit se jmény, která 18. - 20. 8. 2006 v areálu Letiště v Hradci Králové ovládnou pódium při letošním jubilejním pátém ročníku festivalu Hip Hop Kemp.
Jedním z hlavních lákadel bývají pravidelně jména z Ameriky a i letos se můžete těšit na ta nejkvalitnější. Prvními z nich jsou Little Brother, kapela, bourající hranice mezi nezávislou a mainstreamovou scénou, dále Guru, člen kapely Gang Starr a jeden z nejrespektovanějších MC´s, A-Trak, koncertní DJ Kanye Westa, a nakonec M.E.D. aka Medaphoar, zástupce labelu Stones Throw.

Stage ale neovládnou jen Američané a vy se můžete těšit i na nejlepší evropský a domácí rap. Ten budou reprezentovat třeba angličtí Sway a Klashnekoff, polští WWO, pražští PSH a mnoho dalších.

Jen připomínáme, že toto je seznam prvních stoprocetně potvrzených jmen, další vystupující budou přibývat v nejbližší době, takže zůstaňtě naladěni. Pro bližší inofrmace nezapomeňte kontrolovat stránky Hip Hop Kempu a pokud ještě nemáte lístek, můžeš si tady zjistit kam pro něj zajít, nebo jej koupit přímo zde.

LITTLE BROTHER /USA/
GURU /USA/
DJ A-TRAK (Kanye West`s DJ) /CAN/
M.E.D. aka MEDAPHOAR /USA/
SWAY /UK/
KLASHNEKOFF /UK/
KALIBER 44 + Czarne Złoto /PL/
KONTRAFAKT /SK/
PSH /CZ/
WWO /PL/
POE (O.S.T.R. + Emade) /PL/
LONA & DJ TWISTER /PL/
PYRANJA /D/
SPREAD THE MESSAGE SOUNDSYSTEM (D)
ROOFTOP CLIQUE /A/
HOERSPIELCREW /A/

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika