Hardcore & Hardstyle kalendář 01/2013

Hardcore & Hardstyle kalendář 01/2013

01. 01. 2013  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
S novým rokem se Trance & progressive kalendář mění na Hardcore & Hardstyle party kalendář. V něm budeme kromě trance & progressive parties pravidelně informovat o akcích, které jsou zaměřené na tyto tvrdší taneční styly.
05. 01. - Masters of Hardcore - The Arise of Austria
U sousedů v Rakousku proběhne 5. ledna ve Vídni party Masters of Hardcore, na které se předvedou známí Masters Elite Live (Angerfist, Outblast & Catscan), Negative-A, Noize Suppressor, The Drokz a Sickest Squad. Akce s podtitulem The Arise of Austria se uskuteční ve vyhlášené Pyramide Vösendorf. Chcete-li se tam podívat se stejně smyšlejícími party people, máte poslední šanci se přihlásit k pořádanému zájezdu: www.facebook.com/events/169002249909143/.

11. 01. - Prague Nightmare: Loading New Era
Kluci z Prague Nightmare mají opravdu vytříbený vkus pro výběr hostů. Jako headlinera si na svou další party pozvali italského Maniaka, který se představí ve společném vs. setu s Dj Pacio. Nebudou chybět samozřejmě domácí Hungry Beats, kterým budou dále sekundovat Dj Ychy, Calgarry, Mephisto a Dirty-Z. Dave.lxr přislíbil Special crossbreed & hardcore set, tak se je opravdu na co těšit.

12. 01. – Resistrance II
Po třech měsících se opět vrací Joe Cormack se svojí party Resistrance, která se tentokrát přemístí do pražského Tousteru a to v sobotu 12. ledna 2013. I druhé vydání se ponese v narozeninovém duchu. K poslechu a k tanci zahrají Athro, Rossignol, N-Rico a Boxi. Vstupné je zdarma a zábava je údajně garantována od desíti do pěti.

18. 01. – Winter Conspiracy VI.
Co by to bylo za zimu bez Winter Conspiracy? I tento rok se bez ní Kolbenka neobejde. Zahrát přijedou The Dj producer, Radium a Crystal Distortion. Na Drum and Bass stage budou zářit zahraniční The Panacea a Dub Phizix.

19. 01. – Transmission - The Spiritual Gateway
V sobotu 19. ledna přivítá pražská O2 Aréna opět tisíce fanoušků elektronické hudby, kteří budou mít šanci již po deváté zažít výpravnou show Transmission. Pozvání přijali hlavně koně ze stáje Coldharbour recordings Markus Schulz a Khoma. Ty doplní Grube & Hovsepian,W & W a Ummet Ozcan. Jako live projekt se poprvé v České republice představí Chicane.

26. 01. – Spitfire!
Pokračování hardstylové a hardcorové noci s názvem Spitfire je tu i s novým rokem. Jako hlavní host se představí německý Sacrifice. Kde jinde by se mohla akce pořádat, než v pražském klubu Touster. Těšit se můžete na nefalšovaný hardcore a hardstyle. Během noci dále vystoupí Dark Wizard, Hudi, Darkwatcher a Tosha.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika