Lednový Dynamix v Tousteru

Lednový Dynamix v Tousteru

02. 01. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Plzeňská party Dynamix se za 2 roky stala synonymem aktuálního kvalitního zvuku, stylových dekorací a hlavně rozjeté atmosféry. Potvrdil to i její první pražský díl a nebude tomu jinak ani na tom dalším v pátek 18. ledna v pražském klubu Touster.
Na hlavní stage se o rozjezd večera postará velký talent Random, od kterého můžete čekat mnoho hudebních překvapení s osobitým přednesem na vlnách tech house. Je jedním z důvodů, proč přijít tento večer včas! Na jeho set naváže Da Moon, který je jedním z rezidentů party a o jeho vytříbeném hudebním vkusu vypovídá dvanáct odehraných let na mnoha zajímavých parties a festivalech po celé ČR, ale např. i v Londýně. V taneční extázi vás udrží dvojice, ve které bude za DJ pultem Biodan a v publiku se bude pohybovat saxofonista Filip Markes. Svému jménu a jménu akce jistě dostojí druhý rezident, kterým je Soundjet. Dalším důvodem, proč zůstat na akci do ranních hodin a místo spánku si užívat další a další dynamické okamžiky bude JB.

Druhá stage se celý večer ponese v rytmu deep house music a ani tato stage nebude ošizena o velmi zajímavé hosty. Od deváté hodiny večer rozezní své příjemné tóny brněnský DJ a producent Luke Nova, který tak zpříjemní vstup z mrazivé ulice do klubu a s prvními drinky vás rozehřeje a uvede do začínajícího dynamického večera. O druhou polovinu večera se postará, zde na druhé stagi už vyzkoušená a osvědčená, dvojice Rob Smile a Peter Costa, kteří si vezmou mejdan pod svá křídla a až do rána budou kouzlit publiku jen samé úsměvy.

Facebook event

Dodal: Soundjet
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DYNAMIX

Pátek 18. 1. 2013
Vstup: 50 Kč
Vystupují:
Biodan + sax Filip Markes, Da Moon, Soundjet, JB, Random, Luke Nova, Rob Smile a Peter Costa
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
DYNAMIX, 18.1. Touster
1x3 vstupy, láhev sektu
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika