Major Lazer představí nové album i v Praze

Major Lazer představí nové album i v Praze

08. 01. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Roky poté, co galaxií otřásla zombie apokalypsa, se Major Lazer odebral do izolace potom, co přinesl Zemi mír a pořádek. S pomocí záhadné stínové vlády jménem Cinco byl zmrazen jako strážce budoucího pořádku a dobra.
Navzdory mnoha letům hledání míru na planetě se na obzoru objevila nová hrozba a tak Výbor Pěti probudil komando. Tato intergalaktická skupina musí čelit nepřáteli, kterému se dokáže postavit jen Major Lazer: jeho někdejšímu nadřízenému a veliteli generálu Špínovi. Špína se vynořil z vesmíru s novou zbraní...Terror Lazor a byl připraven zotročit a ovládnout všechny spojence Země, získat mezigalaktickou kontrolu nad planetami a zničit Zemi. Na obranu Země Výbor Pěti probral Major Lazera z dřímoty.Byl mu přidělen partner - zabiják ženského pohlaví známý jako Knife Fight. Společně chystají FREE THE UNIVERSE, které začne 19. února 2013.

Po vydání přelomového LP Guns Don’t Kill People... Lazers Do v roce 2009 se slavné producentské duo Diplo a Switch ocitlo na cestě k vrcholu a zářným úspěchům. Mezi lety 2009 a 2011 duo vystupovalo po USA a zbytku světa, vyprodávalo koncerty a vystupovalo na festivalech jako jsou Coachella, Pitchfork, Sasquatch, Outside Lands a Falls Music & Arts Festival. V roce 2010 Major Lazer vydali Lazerproof, mixtape s pop hvězdou La Roux a EP Lazers Never Die s dvěma novými skladbami a tři remixy, včetně jednoho, který dělal Thom Yorke. Jedním z největších úspěchů Mojor Lazer byla spolupráce s Beyonce na jejím superhitu “Run the World (Girls)”, který samploval jejich skladbu “Pon de Floor." Na přelomu roku 2011 a 2012 se Switch vydal na sólovou dráhu a nechal Diplovi veškerou kontrolu nad Major Lazer.

Diplo je teď jediným výkonným producentem Major Lazer a pokračuje i nadále ve svém dancehallovém revivalu vydáním nového alba Free The Universe. Na desce spolupracovali Bruno Mars, Tyga, Flux Pavillion, Wynter Gordon, Shaggy, Wyclef, Ezra Koening z Vampire Weekend, Dev a další. Spin charakterizoval první singl alba “Get Free”, na kterém hostuje Amber Coffman z Dirty Projectors, jako “setkání Jamajky, Západní Afriky a Brooklynu.” Druhý singl z Free The Universe, “Jah No Partial”, vyšel 22. října 2012.

Diplo (AKA Wesley Pentz) je jedním z nejvíce průkopnických producentů současnosti. Výzkumem světového hudebního dědictví se mu podařilo spojit globální underground s audio mainstreamem. Byl nominován na Grammy, je zakladatelem a majitelem labelu Mad Decent records. Jako Major Lazer se nedávno odebral na Jamajku s producenty Arielem Rechtshaidem a Dre Skullem, aby spolupracovali na novém albu Snoop Dogga Snoop Lion “Reincarnated”. Major Lazer se objevil i v titulní skladbě comebackového alba No Doubt se slavným dancehallovým umělcem jménem Busy Signal a vydal oficiální remix skladby Hot Chip “Look At Where We Are”.

Major Lazer LIVE se 14.května představí publiku v Lucerna Music Baru. Těšíte se?

www.musicbar.cz

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAJOR LAZER

Úterý 14. 5. 2013
Vstup: 490 Kč / 590 Kč
Vystupují:
Major Lazer
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika