Last info na Encore Night

Last info na Encore Night

26. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Za vraty tovární haly Harfa netrpělivě vyčkává první rezidentní noc Encore Bookings Encore Nights: Stay up forever, na které se představí 3 zahraniční hosté, ale také celá řáda zajímavých jmen.
Na Acid Techno Stage to budou Britové Guy „Geezer“ McAffer spolu s půvabnou Rackitt. Oba členy labelu Stay Up Forever jsme Vám již představili v první tiskové zprávě. Skočme rovnou tedy na 3. zahraniční akvizici, kterou se na poslední chvíli stala nastupující hvězda německé drum’n’bass scény v podobě Berlíňana Ska. Ten se postará o závěrečnou řežbu na Free Style Stagei.

Pro některé zůstávají možná neznámou některá česká jména. Trochu info o každém nikdy neuškodí a tak následující řádky patří právě jim. Spyra, o kterého v současné době pečují 2 bookingy Encore a Kne-Deep netřeba příliš představovat. Jeho jméno se pravidelně objevuje na největších klubových i open air akcích. Pro některé bude jistě překvapením s čím Lukáš cestuje do Prahy. Jeho kufr bude plný toho nejtvrdšího acidu, jaký za léta svého působení za mixem nastřádal a že toho není věru málo. Monotype je další jméno, které minimálně každý druhý zná. Člen rodiny Techno.cz a hlavní český závodník stáje Encore. Pavel bude uzavírat dění na hlavní Acid Techno Stage. Monotype je známý pro svůj inteligentní mix a to nejen v rychlých, ale i klidnějších minimalových vodách. Co si připravil pro Encore Nights? Syrový industrial a dynamické plochy. Kdo vydrží tančit až do rána zaslouží respekt! Subgate a Neuf jsou mladá a prozatím většími akcemi neotřelá jména. To však neznamená, že si pozornost nezaslouží. Plzeňák Neuf rozjíždí celou Acid Techno Stage a určitě bude pracovat na tom, aby nikdo zvědavě nepostával. Subgate nastoupí po hlavních hvězdách a to je čas opravdu velmi složitý. Udrží lidi v pohybu? Určitě! Jeho sety jsou pověstné obrovským nábojem euforie a energie. Posledním jménem, které je nutné představit na hlavní stagei je Marek z legendárních TSP. Víte kdo jsou to bratři Liberator? Nevíte? Opravdu? Marek jich má plný kufr. Máte možnost se pořádně vyskákat.

Encore Nights však nejsou jen o tvrdém technu. Druhá Free Style Stage, jak samotný název napovídá, patří směsici minimalu, breakbeatu, trance a samozřejmě dnb. Line up této stage je tak rozmanitý, že je téměř těžko uchopitelný. Vezmeme to tedy popořadě, ano? Mooris vs. Milki je dvojka, která toho má opravdu už hodně za sebou nejen za mixem, ale i v promoterské branži. Čekají na vás pohodové breaky a „kliky a seky“.

„Groovy Elektro Breaks MagorsHouse“. Tak charakterizuje svůj osobitý styl Yannick, týpek ze severu, který převezme taktovku jako druhý. Ani na druhé stagei nesmí chybět zástupkyně něžného pohlaví. Je jí mladičká K.Sandra, která se hudebně pohybuje na pomezí techna a trance. Druhá stage tedy rozhodně nebude jen o lenošení a odpočinku. I zde se bude pařit. Teď je na řadě zlomený beat! Ext je talentovaným zástupcem Encore a bývalým členem provařených PandaSoundCrew a bude do vás rvát jungle v jeho nejlibovější podobě. No a kdo nám tu ještě zbývá? Posledním, kdo se na Free Style Stagei postaví za gramofony bude Němec SKA, který vystupuje pod hlavičkou berlinských „sound systém Killerz“. 2 hodiny jeho setu vás zlomí, to se nebojte. :o)

Harfa je velký prostor a velký prostor zasluhuje i velký zvuk a velká světla. O první položku se postará 22kW silná aparatura od Noice Control Audio a druhou velezkušení T-Servis.


ACID TECHNO STAGE:
20:30 Neuf
22:00 Spyro
23:30 Marek (tsp)
01:00 Geezer (SUF/UK)
02:00 Rackitt (SUF/UK)
03:30 Subgate
04:45 Monotype


FREE STYLE STAGE:
20:30 Mooris vs. Milki
23:00 Yannick
01:00 K.Sandra
03:00 Ext
05:00 Ska (DE)


www.encorebooking.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika