Předprodej na Techno Kongres

Předprodej na Techno Kongres

26. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Techno kongres bude i letos setkáním zástupců různých promotérských a djských seskupení. Více informací včetně výhodného předprodeje naleznete v článku.
Otázka, jestli „Je techno všechno, nebo není techno všechno“, byla položena už mnohokrát a nikdo na ni nedokázal nikdy dát jasnou a jednoznačnou odpověď. Mnohem prostší a důležitější otázka, na kterou si každý jistě může sám odpovědět hned, je spíš: „Máte prostě rádi techno? A patříte taky mezi Ty, kteří mají i trochu víc „hudebně“ zmlsanější jazýček a rádi si vybíráte“? Pokud ano, tak potom právě pro Vás tu bude 13. května v Abatonu připraven 2. ročník klubovky Techno kongres, který nabídne určitě hodně muziky za málo peněz. Předprodej na akci byl již zahájen a to výhradně na nextwave.wz.cz.

Techno kongres bude i letos opět setkáním zástupců různých promotérských a djských seskupení, kteří Vám svými vystoupeními budou chtít ukázat, že techno je ve své prostotě hudbou rozmanitou a barevnou. Užít si to budete moci tentokrát na celkem třech podiích, jednotlivými prostorami se tak bude prolínat klubové techno s hardteknem, minimalem a i ostatními okrajovějšími směry techna, svoje místo si zde však najdou i nalomené a odlehčené rytmy. Čtyři živá vystoupení včele s vynikajícím Elektrabelem budou jistě zajímavým zpestřením spousty djských setů v podání českých djských stálic, legend i nové djské krve.

Pozvání přijali:
Pavel Krejdl
Skipworker + Franke
Dynamic Line - Spyro + Subgate
Z-Aires
Reznyk + Dialect
Goldstar + ZigZag a guest dj Sidecar
Logick, Unit, Wector, Zviry
dj Matej
dj Majkl
dj Niok
dj Johnza
AK-47
Spejbl

Live acts:
Elektrabel
Ježíš táhne na Berlín
Gumaguar
Rosch

Chill-out djs:
Cool cream + Swagr a ETA Djs

Asi se ptáte, jak to všechno od 21h do 6h stihneme, ale bez obav. Čeká vás mimo jiné totiž i několik show ze 4 gramofonů, 2 mixů a dalších hardwarových doplňků, takže těšit se bude určitě na co a nekompromisní jízda bude zaručena. Pokud bude ale chtít z rozjetého vlaku vystoupit a na chvíli si trochu vydechnout a odpočinout si od hutných beatů, bude pro Vás v prostoru chill-outu připravena čajovna s příjemným posezením a do ucha Vám při tom budou znít melodičtější rytmy.

Týden před konáním akce, budou připraveny 2 warm-upy, v sobotu 6. května to bude v Paláci Akropolis a hned následující den v neděli 7. května v klubu Wakata. Zde se budou lístky prodávat mimořádně za pouhých 70 korun.

www.nextwave.wz.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika